Haljine napravljene od iznimno rastezljivih materijala pripijaju se uz tijelo poput druge kože. Ne stišću oko struka i bedara te su udobne za nošenje pa ne čudi stoga što se nalaze u većini ženskih ormara.

Galerija Brineta u maksi haljini bez naramenica na zagrebačko špici Maksi haljina bez rukava popularan je izbor u ljetno vrijeme Brineta iz centra Zagreba u haljini napravljenoj od rastezljive rebraste tkanine +3 H&M haljina, 24,99 eura

Od rastezljivih materijala rade se mnogobrojne haljine mini, midi i maksi kroja, a koje se nose tijekom cijele godine. Ljetne verzija rastezljive haljine dolazi u svjetlijim nijansama, nema rukava niti naramenica te tako damama osigurava još udobnije nošenje.

Ovaj tip haljine pristaje svakoj dami bez obzira na konfekcijski broj, a sjajno će naglasiti ženstvene adute i putenu figuru.

Bijela maksi haljina bez rukava bila je zvijezda i street style kombinacije ovoga vikenda te privlačila mnoge poglede u centru Zagreba. Zagonetna brineta odabrala je upravo takav model od rastezljive rebraste tkanine za šetnju metropolom.

Brineta iz centra Zagreba u haljini napravljenoj od rastezljive rebraste tkanine Brineta iz centra Zagreba u haljini napravljenoj od rastezljive rebraste tkanine (Foto: Josip Moler/Cropix)

Maksi model koji je lagano proširen u donjem dijelu sparila je s natikačama cvjetnog uzorka i povišenih potpetica, a izdanje zaokružila s nekoliko pomno odabranih komada nakita, crvenom kožnatom torbicom i sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela rastezljivih maksi haljina bez rukava po uzoru na zagonetnu brinetu iz centra Zagreba.

H&M haljina, 24,99 eura H&M haljina, 24,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju