Današnjoj suboti obradovali su se mnogi. Visoke temperature i sunčano vrijeme mnoge su potaknuli da provedu dan na otvoreno, a učinili su to i brojni Dubrovčani koji su prekrasan dan iskoristili za šetnju omiljenim Stradunom.

Galerija Dubrovačko street style izdanje Dubrovačko street style izdanje Dubrovačka street style izdanja +5 Dubrovačka street style izdanja

Među njima je bila i mlada dama koja nam je pažnju privukla jednostavnom, ali tako dobrom kombinacijom koja je spoj udobnosti i modernih odjevnih komada.

Za šetnju Dubrovnikom odjenula je tamnoplavu majicu dugih rukava brenda Adidas. Jednostavna majica šireg kroja ima samo sitnim slovima ispisan logo tvrtke na prednjoj strani.

Majicu je uparila sa svjetloplavim trapericama stvorenima za proljeće. Radi se naime o modelu s poderotinama na koljenima i nedovršenim rubovima.

Uz njih su se savršeno uklopile bijele tenisice brenda Nike. Najpopularniji model tenisica bit će čest prizor na gradskim ulicama u mjesecima pred nama jer su brojne dame svojim izdanjima nebrojeno puta potvrdile da dobre bijele tenisice idu uz baš sve.

Dubrovačko street style izdanje Dubrovačko street style izdanje (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Lijepa brineta izdanje je upotpunila metalik torbicom s kratkom ručkom koju je nosila na ramenu, a nezaobilazan modni dodatak bile su sunčane naočale s efektnim okvirima.

Pogledajte kakve se haljine nose na hrvatskim ulicama u prvim tjednima proljeća Haljine su omiljeni dio proljetne garderobe Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja +12 Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja

U galeriji na početku teksta pogledajte još današnjih dubrovačkih street style izdanja koja potvrđuju da je proljeće tu.

Dubrovačka street style izdanja Dubrovačka street style izdanja (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju