Sunčana subota znači i da će zagrebačka špica biti mjesto na kojem će zaljubljenice u modu prošetati u cijelom nizu fantastičnih street style kombinacija.

Galerija Zagrebačko street style izdanje u asimetričnoj suknji Zagrebačko street style izdanje u asimetričnoj suknji Zagrebačko street style izdanje u asimetričnoj suknji +3 Asimetrična suknja iz Zare - 2

Tako je bilo i ovaj vikend kada su zrake sunca u centar grada privukle sjajno odjevene dame. Nama je za oko zapela brineta koja je zagrebačkom špicom prošetala u suknji koja bez imalo sumnje privlači pozornost svojim neobičnim izgledom.

Zagrebačko street style izdanje u asimetričnoj suknji Zagrebačko street style izdanje u asimetričnoj suknji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Radi se o asimetričnoj suknji s naborima koja je dio Zarine ponude. Asimetrična suknja srednje visokog struka spoj je mini i midi suknje. Midi dio suknje je plisiran, dok kraći dio krasi našiveni džep.

Asimetrična suknja iz Zare - 1 Asimetrična suknja iz Zare - 1 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Suknja je dio ponude na sniženju pa umjesto 35,95 eura sada košta 9,99 eura, a dolazi u veličinama od XS do XXL.

Zgodna brineta je suknju uparila sa sivom dolčevitom preko koje je nosila sivu bomber jaknu iz Zare. Radi se o modelu napravljenom od teksturiranog materijala koji je bio veliki hit prošle godine zbog čega je stalno bio rasprodan.

Bomber jakna iz Zare Bomber jakna iz Zare (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kada je u pitanju obuća, mlada dama odabrala je crne čizme do koljena, dok je ispod ruke nosila bež torbicu, a izdanje je upotpunila sunčanim naočalama i zlatnim naušnicama.

Stari hit! Ljepotica iz Zagreba u povratničkim čizmama - nosite li ih i vi opet? Slavne žene u visokim čizmama - 1 Slavne žene u visokim čizmama - 2 Slavne žene u visokim čizmama - 3 +8 Slavne žene u visokim čizmama - 4

Kožnata suknja za šetnju Splitom uz koju kombinacija štikli i pamučnih čarapa ide top Ulična moda u Splitu - 7 Ulična moda u Splitu - 9 Ulična moda u Splitu - 5 +6 Splitska street stylerica nosi kožnatu jaknu brenda Massimo Dutti (249 eura)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju