Crna koža u odjevnim kombinacijama uvijek izgleda moćno i upečatljivo. Najviše se nose kožnate jakne, no popularne su i hlače od kože, kao i suknje. A kada su i gornji i donji odjevni komad od kože, onda je to dvostruki magnet za poglede. Izdanje u koži za svoj street style odabrala je i plavokosa žena iz Splita.

Galerija Ulična moda u Splitu - 7 Ulična moda u Splitu - 9 Ulična moda u Splitu - 5 +6 Splitska street stylerica nosi kožnatu jaknu brenda Massimo Dutti (249 eura)

Kožnata bomber-jakna s naglašenim ramenima brenda Massimo Dutti bila je pun pogodak u kombinaciji s kožnatom suknjom midi dužine. Jakna ima široku elastiku u struku, a lagano oversized kroj koji se sužava u struku inspiriran je modnim stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Ulična moda u Splitu - 9 Splitska street stylerica u sjajnoj kožnatoj kombinaciji (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Svoj street style u crnoj koži plavuša iz Splita nadogradila je zlatnim nakitom i finim ručnim satom. Od modnih dodataka tu su i torbica bordo nijanse te sunčane naočale s trendi okvirima u obliku romba.

Dok je prolazila središtem Splita, pogledima su posebno bile zanimljive cipele ove street stylerice, odnosno kombinacija pamučnih čarapa i lakiranih cipela s potpeticom. Svijetlo sive čarape sitno rebraste strukture nosila je nabrane i spojila ih sa štiklama, a to je modni spoj oko kojeg uvijek vladaju oprečna mišljenja.

Splitska street stylerica nosi kožnatu jaknu brenda Massimo Dutti (249 eura) Splitska street stylerica nosi kožnatu jaknu brenda Massimo Dutti (249 eura) (Foto: www.massimodutti.com)

I to je u redu, ne treba se svima sve svidjeti, no svatko treba imati pravo nositi ono što želi. Neki modni trenutci stvoreni su (samo) za dame koje se vole igrati s modom i koje se ne boje riskirati s modom. Za dame koje furaju svoj film – baš kao što to radi zvijezda ove splitske street style priče.

Kakva se još izdanja ulične mode mogu vidjeti u Splitu, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Splitu - 2 Ulična moda u Splitu (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Čitateljice odabrale: Ovo zagrebačko izdanje proglasili ste boljim od pariškog Modna urednica Caroline Issa Modna urednica Caroline Issa Zagrebačko street style izdanje s narančastim kaputom +2 Modna urednica Caroline Issa uoči revije modnog brenda Loewe

Zgodna mama Stradunom je prošetala u "mokroj" haljini koja voli ženstvenu figuru Ulična moda u Dubrovniku - 12 Ulična moda u Dubrovniku - 6 Ulična moda u Dubrovniku - 5 +13 Zendaya u 'mokroj' haljini modne kuće Balmain na Filmskom festivalu u Veneciji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju