Među ljetnim modnim trendovima, koje su uoči dolaska najtoplijeg dijela godine izdvojili modni stručnjaci, našle su se i bijele suknje.

Galerija Street style izdanje u bijeloj suknji Street style izdanje u bijeloj suknji Street style izdanje u bijeloj suknji +2 Street style izdanje u bijeloj suknji

Činjenica je, uostalom, da nam ne trebaju modni stručnjaci kako bismo izdvojili bijele suknje kao omiljeni ljetni komad. Bijela boja i ljeto idu ruku pod ruku, a bijele suknje su uvijek elegantan dodatak garderobi, savršen za visoke vrućine, koji se može kombinirati na razne načine.

Bijelu suknju nosila je i mlada dama koju su fotografi snimili u šetnji centrom Zagreba.

Street style izdanje u bijeloj suknji Street style izdanje u bijeloj suknji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ona je omiljenom špicom prošetala u bijeloj midi suknji iz Zare. Kod voluminozne lepršave suknje posebno se ističe donji rub koji ima blagi trodimenzionalni volumen.

Cijena suknje koja dolazi u veličinama od XS do L je 49,95 eura.

Bijela suknja iz Zare Bijela suknja iz Zare (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ljeptoica sa špice uz suknju je nosila crni prsluk s halter ovratnikom i popularne balerinke brenda Alaïa koje su ukrašene kristalima.

Ove balerinke francuske modne kuće zaludjele su zaljubljenice u modu diljem svijeta zbog čega su često bile rasprodane na službenoj stranici brenda, a bijela suknja pokazala im se kao savršen par.

Balerinke brenda Alaïa Balerinke brenda Alaïa (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Dama je izdanje upotpunila prošivenom crnom torbom modne kuće Chanel, klasikom koji na popisu želja imaju brojne dame i koji nikad ne izlazi iz mode. U kombinaciji su se istaknuli i elegantni ručni sat i tanka ogrlica, a neizostavan dodaka bile su sunčane naočale.

Trendovi za ljeto: Sedam komada koje nećete skidati do jeseni Zara, 49,95 eura Reserved, 35,99 eura Mango, 29,99 eura +4 Bershka, 19,99 eura

Tamnokosa dama iz centra Zagreba u tako jednostavnom, a tako dobrom izdanju Tamnokosa dama iz centra Zagreba u skinny trapericama - 4 Tamnokosa dama iz centra Zagreba u skinny trapericama - 1 Tamnokosa dama iz centra Zagreba u skinny trapericama - 2 +4 Tamnokosa dama iz centra Zagreba u skinny trapericama - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju