Hrvatske ulice i trgovi i ovoga su vikenda bili vrelo modne inspiracije. S dolaskom toplijih dana, dame daju prednost kraćim odjevnim komadima napravljenim od tanjih materijala u kojima koža lakše diše i manje se znoji.

Galerija Ulična moda, Zadar - 2 Ulična moda, Zadar - 3 Ulična moda, Zadar - 1 +3 Reserved midi suknja, 19,99 eura

Kada termometar počne pokazivati vrijednosti blizu 30 stupnjeva Celzija, odjevne kombinacije postaju sve kraće i odvažnije, a pogotovo na obali. Pokazuju to i fotografije sa zadarskih ulica snimljene ovoga vikenda.

Svojim jednostavnim, ali vrlo efektnim modnim izdanjem savršenim za ljetno doba pažnju je privukla i ova crnokosa dama. Prošetala je Zadrom u bijelom crop-topu s kratkim rukavima koji je naglasio njezinu fit figuru.

Modni stručnjaci se slažu da se crop top najbolje kombinira uz suknje i hlače visokog struka.

Ulična moda, Zadar - 1 Crnokosa dama iz Zadra u crop topu i suknju visokog struka savršenom za ljeto (Foto: Zvonko Pavic/Cropix)

Zna to i ova zagonetna djevojka koja je uz bijeli crop-top nosila midi suknju visokog struka. Točnije, odabrala je model s dubokim izrezom na prednjem dijelu koji je dodatno ukrašen ležernim čvorom.

Uz ovu laganju odjevnu kombinaciju sjajno su se uklopila i crvena pletena torbica, ali i zlatne sandale otvorenih prstiju.

Dubrovački street style: Pogledajte sjajne modne kombinacije sa Straduna Modne kombinacije na Stradunu Modne kombinacije na Stradunu Modne kombinacije na Stradunu +12 Modne kombinacije na Stradunu

Rokerska kombinacija iz centra Zagreba koja pršti samopouzdanjem Centar Zagreb svakog je vikenda pravo vrelo modne inspiracije Plavokosa dama u kožnatim tajicama na zagrebačkoj špici Kožnate tajice su fleksibilan komad odjeće +3 Next kožnate tajice, 28 eura

Crnokosa dama izdanje je zaokružila s nekoliko decentnih komada zlatnog nakita, ali i sunčanim naočalama kojima je sakrila pogled od znatiželjnika.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo pronašli nekoliko laganih suknji za ljetne šetnje po uzoru na damu iz Zadra.

Zara midi suknja, 29,95 eura Zara midi suknja, 29,95 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju