Blagdanski produženi vikend u Dubrovniku je vrvio šetačima koji su lijep dan iskoristili za šetnju Stradunom i razgledavanje grada. U tom mnoštvu zamijetili smo lijepu mladu ženu koja nas je na prvu osvojila svojim jednostavnim, a opet vrlo ženstvenim uličnim stilom.

Galerija Ulična moda u Dubrovniku - 7 Ulična moda u Dubrovniku - 3 Ulična moda u Dubrovniku - 9 +7 Ulična moda u Dubrovniku

Skladno građenu vitku figuru dubrovačka street stylerica istaknula je u crnoj haljini točkastog uzorka. Haljina pomalo retro stila seže do ispod koljena te ima visoki raspor, dok se u gornjem dijelu ističu četvrtasti izrez i kratki lepršavi rukavići. 

Ulična moda u Dubrovniku - 3 Street style dama iz Dubrovnika u haljini s točkicama i natikačama (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Lijepu haljinu koja joj pristaje kao salivena, dugokosa dama sa Straduna upotpunila je crnim natikačama u stilu japanki s debelim potplatom, a decentan nakit njenom street styleu dao je dodatan dašak šarma.

Oko vrata je nosila tri tanka lančića s malim privjescima te ogrlicu napravljenu od školjkica, a stavila je i manje okrugle naušnice srebrne boje. Za još malo retro stila prelijepa brineta dodala je sunčane naočale mačkastih okvira i tigrastog uzorka.

Još ljetne ulične mode iz Dubrovnika pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Dubrovniku - 6 Ulična moda u Dubrovniku (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Jedno od najljepših izdanja sa zagrebačke špice koje smo vidjeli ovog ljeta Street style izdanja sa zagrebačke špice - 1 Street style izdanja sa zagrebačke špice - 2 Street style izdanja sa zagrebačke špice - 3 +6 Street style izdanja sa zagrebačke špice - 4

Haljina s prorezima za šetnju centrom Zagreba u kojoj je nemoguće ostati nezamijećen Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 1 Ulična moda u centru Zagreba - 8 +6 Street stylerica iz Zagreba nosi haljinu s prorezima američkog brenda Simkhai

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju