U čemu je tajna dobrog modnog izdanja? U savršeno krojenim odjevnim komadima, besprijekorno odabranim cipelama, usklađenom nakitu, odličnoj frizuri? Ne, ništa od navedenog nije presudno za uspjeh vašeg izdanja.

Galerija Street style izdanja sa zagrebačke špice - 1 Street style izdanja sa zagrebačke špice - 2 Street style izdanja sa zagrebačke špice - 3 +6 Street style izdanja sa zagrebačke špice - 4

I najveći modni znalci potvrdit će kako je tajna u - stavu. Vi morate nositi odjeću, a ne odjeća vas. Stav je ono što odjevnu kombinaciju naposljetku čini (ne)uspješnom, a uz dozu samouvjerenosti čak i najjednostavnije kombinacije mogu izgledati spektakularno.

Ljepotica iz Zagreba u tako jednostavnom, a tako moćnom izdanju Ljepotica iz Zagreba u tako jednostavnom, a tako moćnom izdanju (Foto: Josip Moler/Cropix)

Primjerice, jedno od najboljih street style izdanja koje smo ovog ljeta vidjeli na zagrebačkoj špici vrlo je jednostavno.

Jedna divna mlada dama prošetala je centrom Zagreba u haljini maksimalno neutralnog kroja. Model u zlatnožutoj nijansi s bretelama kombinirala je uz smeđe natikače ravnih potplata, ručnu torbu, nakit u zlatnoj boji i mačkaste sunčane naočale.

Ljepotica iz Zagreba u tako jednostavnom, a tako moćnom izdanju Ljepotica iz Zagreba u tako jednostavnom, a tako moćnom izdanju (Foto: Josip Moler/Cropix)

Izdanje je zaokružila najljepšim modnim dodatkom na svijetu - osmijehom. Izreka da je manje više možda vam se već čini izlizanom od tolike upotrebe, ali ova ljepotica demonstrirala je svu moć takvog pristupa odijevanju.

Zavirite u galeriju i pogledajte još street style izdanja sa zagrebačke špice u kojima vladaju stav i osmijeh, nepobjedivi modni dodaci.

Street style izdanja sa zagrebačke špice - 7 Stav i osmijeh - nepobjedivi modni dodaci na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Tako se to radi! Dama sa zagrebačke špice koja se usudi biti drukčija Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 1 Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 2 Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 3 +11 Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 4

Jedan model dominira: Pogledajte kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici +17 Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju