Kada zamišljamo savršeni ljetni outfit, onda svakako na umu imamo lepršave maksi suknje koje su savršeno udobne, a ujedno i zahvalne za raznorazne modne kombinacije i stilove. Prekrasnu maksi suknju nosi i arhitektica Tina Biloglav, koja je sa svojim kćerkicama Tonkom i Luce prošetala središtem Zagreba.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 18 Ulična moda u centru Zagreba - 16 Ulična moda u centru Zagreba - 13 +8 Arhitektica Tina Biloglav u topu od trapera brenda Klisab i bijeloj maksi suknji

Za subotnji dnevni izlazak u grad sa svojim djevojčicama Tina Biloglav odabrala je outfit koji osvaja na prvu. Odabrala je top od trapera s potpisom hrvatskog brenda Klisab, koji je sašiven od kockastih dijelova traper tkanine različitih nijansi plave boje, u stilu patchworka.

Ulična moda u centru Zagreba - 6 Arhitektica Tina Biloglav u topu od trapera brenda Klisab i bijeloj maksi suknji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Kratki top bez rukava i nezavršenih rubova sjajno je spojila s bijelom maksi suknjom lepršavog kroja – model koji ljeti nema konkurenciju.

Modnu kombinaciju koja najavljuje ljeto podigla je s još dva ljetna modna aduta. Elegantne bijele natikače s dva debela remena i niskom blok petom te velika torba od rafije s kožnatom ručkom brenda Ami Paris, zaokružile su stajling arhitektice i mame Tine Biloglav.

Arhitektica Tina Biloglav nosi torbu od rafije brenda Ami Paris Arhitektica Tina Biloglav nosi torbu od rafije brenda Ami Paris (Foto: www.mycompanero.com)

Svom street styleu dodala je još nekoliko modnih dodataka, zlatni ručni sat, narukvicu i naušnice te sunčane naočale prozirnih okvira.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druga izdanja zagrebačke ulične mode posljednjeg vikenda prije početka ljeta.

Ulična moda u centru Zagreba - 20 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

"Gole" štikle sa zagrebačke špice koje (ni)su zasjenile jednu od najpopularnijih haljina ovoga proljeća Ulična moda u centru Zagreba - 3 Ulična moda u centru Zagreba - 14 Ulična moda u centru Zagreba - 22 +9 Ulična moda u centru Zagreba - 19

Gumene sandale tamnokose dame iz centra Zagreba koje se rijetko kad viđaju na špici Tamnokosa dama u Pradinim Monolith Crochet sandalama u Zagrebu - 2 Tamnokosa dama u Pradinim Monolith Crochet sandalama u Zagrebu - 4 Tamnokosa dama u Pradinim Monolith Crochet sandalama u Zagrebu - 3 +2 Tamnokosa dama u Pradinim Monolith Crochet sandalama u Zagrebu - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju