Dugačke končane haljine uvijek su popularne tijekom sezone proljeće/ljeto, a jedan model među najpopularnijima je ovoga proljeća. Tu haljinu nosi i street stylerica iz centra Zagreba, a kombinirala ju je uz prozirne natikače.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 3 Ulična moda u centru Zagreba - 14 Ulična moda u centru Zagreba - 22 +9 Street stylerica iz Zagreba nosi prozirne natikače na visoku potpeticu

Crno-bijela končana haljina na cik-cak pruge ovoga proljeća veliki je hit među influensericama i ljubiteljicama mode. Maksi haljina voluminoznih dugačkih rukava i dubokog dekoltea osvaja efektnim geometrijskim uzorkom, koji je "pametno" postavljen te laska ženskoj figuri.

Ulična moda u centru Zagreba - 22 Zagrebačka street stylerica nosi hit prugastu haljinu i prozirne natikače (Foto: Josip Moler/Cropix)

Hit haljinu nosi i lijepa brineta sa zagrebačke špica koja ju je spojila s prozirnim natikačama na visoku prozirnu petu. Zbog efekta nevidljivosti ovakav model štikli naziva se i golim, a to je ujedno i jedan od omiljenih modela obuće s visokom potpeticom za izduživanje figure.

Svoj street style zgodna mlada žena podigla je modelom torbe Le Chiquito Long brenda Jacquemus u crnoj boji, koji se ističe svojim dugoljastim oblikom, čvrstom ručkom i odvojivim remenom za nošenje preko ramena ili tijela.

Zlatne naušnice i lančić te sunčane naočale s okvirima u kombinaciji pravokutnog i mačkastog oblika izvrsno su zaokružile ovu modnu priču iz središta Zagreba.

Zagrebačka street stylerica nosi torbu brenda Jacquemus, model Le Chiquito Long Zagrebačka street stylerica nosi torbu brenda Jacquemus, model Le Chiquito Long (Foto: www.ssense.com)

Druga izdanja zagrebačke ulične mode posljednjeg vikenda prije početka ljeta pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 17 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Gumene sandale tamnokose dame iz centra Zagreba koje se rijetko kad viđaju na špici Tamnokosa dama u Pradinim Monolith Crochet sandalama u Zagrebu - 2 Tamnokosa dama u Pradinim Monolith Crochet sandalama u Zagrebu - 4 Tamnokosa dama u Pradinim Monolith Crochet sandalama u Zagrebu - 3 +2 Tamnokosa dama u Pradinim Monolith Crochet sandalama u Zagrebu - 1

Zadarska ljepotica "nepoželjnom" kombinacijom udarila kontru najpopularnijoj ljetnoj boji Crni odjevni komadi na zadarskoj špici - 1 Crni odjevni komadi na zadarskoj špici - 2 Crni odjevni komadi na zadarskoj špici - 3 +5 Crni odjevni komadi na zadarskoj špici - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju