Dubrovnik ovih dana izgleda poput centra svijeta. Jedno od najpopularnijih ljetnih odredišta vrvi turistima koji su sunčanu nedjelju iskoristili za uživanje u ljepotama grada, prije najavljenog pogoršanja vremena. Među mnoštvom istaknula se dugokosa dama koja nas je osvojila svojim ženstvenim street styleom.

Galerija Street style plavokose dame iz Dubrovnika u maksi haljini - 3 Street style plavokose dame iz Dubrovnika u maksi haljini - 1 Street style plavokose dame iz Dubrovnika u maksi haljini - 2 +1 Plavokosa dama iz Dubrovnika nosi ravne natikače modne kuće Hermes, model Oran

Točno deset dana ostalo je do početka ljeta, a to znači da ćemo na našim ulicama sve češće viđati miljenice tog godišnjeg doba – maksi haljine. Obožavamo lepršave, komotne haljine maksi dužine, ali i ovakve senzualnije modele kakav nosi plavokosa street stylerica iz Dubrovnika.

Šetajući starom gradskom jezgrom zgodna dama plijenila je pažnju u dugačkoj haljini koja prati liniju tijela, izrađenoj od tanjeg, lagano prozirnog pletiva s rupičastim dijelovima. Haljina krem nijanse ima zgodan vodoravni cik-cik uzorak u kombinaciji smeđe i žute boje, a jako nam se sviđaju i dugački rukavi s volanom. Predio dekoltea je na vezanje te ima prorez koji je dodatno istaknuo ženstvenu, putenu figuru ove ljepotice.

Street style plavokose dame iz Dubrovnika u maksi haljini - 2 Uz pletenu maksi haljinu ljepotica iz Dubrovnika nosi ravne natikače modne kuće Hermes (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Uz pletenu maksi haljinu kombinirala je ravne natikače prepoznatljivog dizajna luksuzne modne kuće Hermes. Riječ je o modelu Oran koji odiše vrhunskom sofisticiranošću i svevremenskim dizajnom s ravnim potplatom i niskom, širokom petom. Dubrovačka street stylerica nosi model u smeđoj boji, a ove luksuzne natikače dostupne su u još 21 boji.

Hermes, 650 eura Hermes, 650 eura (Foto: www.hermes.com)

Velika bež pletena torba sa smeđom ručkom i sunčane naočale s okvirima u obliku romba izvrsno su zaokružile street style ove zgodne žene, dok je malo boje dodala plavim lakom za nokte.

Šetnja centrom Zagreba u možda najljepšim Zarinim natikačama s lažnim draguljima Ulična moda u Zagrebu - 9 Ulična moda u Zagrebu - 4 Ulična moda u Zagrebu - 3 +11 Street stylerica iz Zagreba nosi natikače ukrašene lažnim draguljima iz Zare

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju