O ukusima se ne raspravlja jer svatko ima vlastiti ukus, i na to ima apsolutno pravo, no ako se nas pita ovo bi mogle biti najljepše natikače iz Zarine ovosezonske kolekcije. Nosi ih street stylerica koja je središtem Zagreba prošetala u vrlo upečatljivom i ženstvenom modelu ukrašenom lažnim draguljima.

Galerija Ulična moda u Zagrebu - 9 Ulična moda u Zagrebu - 4 Ulična moda u Zagrebu - 3 +11 Zara, 59,95 eura

Srebrne natikače s tankom potpeticom od devet centimetara i s dva remena ukrašena velikim umjetnim draguljima odišu glamurom i izgledaju baš "holivudski".

Sređena street style dama iz Zagreba natikače iz trgovine Zara sjajno je kombinirala uz metalik srebrne hlače od materijala nalik celofanu, sa širim nogavicama skupljenima kod gležnja i vezanjem oko struka. Gore je odjenula bijeli top te kraći model bijele kožnate jakne ukrašene zlatnim i srebrnim metalnim detaljima.

Ulična moda u Zagrebu - 8 Street stylerica iz Zagreba nosi natikače iz Zare ukrašene lažnim draguljima (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mislite li da su ovo najljepše natikače iz Zarine ovosezonske kolekcije?

glasova:
 

Svom opako dobro stajlingu zvijezda ovotjedne zagrebačke špice dodala je torbu američke modne kuće Michael Kors, model manjih dimenzija sa zlatnim lancem naziva Jet Set te sunčane naočale predimenzioniranih četvrtastih okvira s potpisom dizajnera Philippa Pleina, model sa strane ukrašen s dva slova p, logom tog njemačkog brenda.

Bijele tenisice "pobjeđuju": Izdanje iz centra Zagreba kojem bi visoke potpetice samo smetale Ulična moda u Zagrebu - 7 Ulična moda u Zagrebu - 6 Ulična moda u Zagrebu - 5 +6 Street stylerica iz Zagreba nosi bijele tenisice modne kuće Dolce & Gabbana, model Portofino

Još dobre ulične mode iz centra Zagreba, koja će vas inspirirati u osmišljavanju vlastitih odjevnih kombinacija, pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Zagrebu - 1 Ulična moda u Zagrebu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju