Želite li produžiti noge i cijelu figuru, odjenite cipele s visokom potpeticom u boji kože. Ovo modno pravilo znaju dame diljem svijeta, pa ne čudi da se takvi modeli cipela nalaze u brojnim ženskim ormarima.

Galerija Brineta iz Zagreba u cipelama s potpeticom u boji kože Cipele u boji kože vizualno produžuju noge i cijelu figuru Jednostavna, ali efektna kombinacija dame iz centra Zagreba +5 Zara šarena haljina, 35,99 eura

Da biste postigli efekt vizualno produživanja važno je odabrati takozvane nevidljive ili gole štikle – odnosno cipele s visokom potpeticom u nijansi koja je što bliža boji vaše kože kao što je to boja bijele kave ili pudrasto ružičasta.

Na svom primjeru ovu je modnu lekciju demonstrirala nasmiješena brineta koja je prošlog tjedna prošetala centrom Zagreba te svojom pojavom privukla pažnju fotografa na špici.

Cipele u boji kože vizualno produžuju noge i cijelu figuru Cipele u boji kože vizualno produžuju noge i cijelu figuru (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ona je odabrala cipele s blok-potpeticom od brušene kože koje su se sjajno uklopile u ostatak izdanja.

Atraktivna dama nosila je šarenu haljinu cvjetnog uzorka iz Zare s dubokim V izrezom i širokim naramenicama koja je je dopirala do pola lista. Riječ je o jednostavnom modelu koji se sjajno kombinira za različite dnevne i večernje prilike.

Zara šarena haljina, 35,99 eura Zara šarena haljina, 35,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Preko haljina prebacila je strukiranu traper jaknu na kopčanje i nude torbicu sa zlatnim lancem. Izdanje je, pak, zaokružila s efektnim parom visećih naušnica.

Za šetnju Zadrom: Maksi haljina od 18 eura za dojam od milijun dolara Street stylerica iz Zadra u pripijenoj haljini boje kože - 3 Street stylerica iz Zadra u pripijenoj haljini boje kože - 1 Street stylerica iz Zadra u pripijenoj haljini boje kože - 2 +2 Street stylerica iz Zadra nosi haljinu iz trgovine Bershka

Plavuša iz Dubrovnika: Maksi haljina za isticanje ženskih oblina kojoj su ravne natikače pravi par Street style plavokose dame iz Dubrovnika u maksi haljini - 3 Street style plavokose dame iz Dubrovnika u maksi haljini - 1 Street style plavokose dame iz Dubrovnika u maksi haljini - 2 +1 Plavokosa dama iz Dubrovnika nosi ravne natikače modne kuće Hermes, model Oran

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko golih cipela s potpeticom po uzoru na vedru brinetu iz centra Zagreba.

Aldo cipele u boji kože, 79,63 eura Aldo cipele u boji kože, 79,63 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju