Već nekoliko godina bijele traperice imaju sigurno mjesto u ormarima brojnih it-djevojaka u svijetu mode. Slavne dame od Kendall Jenner do Alexe Chung redovito za svoje kombinacije biraju bijele modele.

Galerija Bijele traperice su odlična alternativa plavom traperu u toplijem dijelu godine Street style izdanja u bijelim trapericama Street style izdanja u bijelim trapericama - 3 +10 Tenisice, traper suknja i majica - New Yorker, sunčane naočale - Optika Anda Influencerica: Petra Ria Foto: Bojan Zibar

Naravno, bijele traperice model su od kojeg mnogi i bježe zbog nešto zahtjevnijeg održavanja i zbog straha da bijelo neće dugo biti bijelo, ali u sve više garderoba postale su izvrsna alternativa tradicionalnom plavom traperu. Pogotovo u proljetnim i ljetnim mjesecima.

Naime, iako bijeli jeans sve više žena nosi tijekom cijele godine, modni tradicionalisti bijele modele biraju isključivo za proljetne i ljetne mjesece, odnosno za najtopliji dio godine u kojem bijela boja općenito dominira odjevnim kombinacijama.

Street style izdanja u bijelim trapericama Street style izdanja u bijelim trapericama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Odgovor na najvažnije pitanje - kako kombinirati bijele traperice - ponudio je i magazin Vogue.

Ako se pita njihove modne stručnjake, nikada nećete pogriješiti s neutralnim kombinacijama i bojama kao što su tamnoplava, krem ili crna. One će uvijek izgledati sjajno u kombinaciji s bijelim traperom.

Dašak boje možete dodati pomoću modnih dodataka. To može biti crvena marama oko vrata ili neke upečatljive cipele.

Za one koji se vole zaigrati prilikom slaganja modnih kombinacija, Vogue predlaže gornji dio ukrašen popularnim tie-dye uzorkom.

"Žena je avion": Trudnica sa špice u izdanju koje ste obasipali komplimentima Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 1 Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 2 Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 3 +14 Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 4

Što se nosilo na zagrebačkoj špici prije desetak godina? Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 1 Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 2 Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 3 +11 Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 4

Osim svjetski poznatih dama, bijele traperice vole i domaće dame.

Nosite li vi bijele traperice?

glasova:

I kombiniraju iz na razne, odlične načine. Ako i sami favorizirate bijeli traper, u galeriji na početku teksta izdvojili smo sjajna domaća street style izdanja u svijetlom jeansu koja vam mogu poslužiti kao izvor modne inspiracije.

Street style izdanja u bijelim trapericama Street style izdanja u bijelim trapericama (Foto: Josip Moler/Cropix)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju