Članci o uličnoj modi tradicionalno su među najčitanijima na portalu zadovoljna.hr, a naše čitateljice najviše vole analize domaćih street style kombinacija. Svaki mjesec istakne se neka street style zvijezda koja vas oduševi, a ta titula u lipnju je pripala lijepoj trudnici za čiju ste kombinaciju imali mnogo komplimenata.

Galerija Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 1 Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 2 Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 3 +14 Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 4

Jedna od onih žena koja nosi odjeću, a ne odjeća nju… Prekrasna, napisala je jedna čitateljica u komentarima na stranici našeg portala na Facebooku. Žena je avion, dodala je druga.

Predivna trudnica, gracija modernog doba, još je dio komentara na račun dame koja se zagrebačkom špicom prošetala u kombinaciji neutralnih nijansi.

Lipanjsko izdanje trudnice iz Zagreba koje ste nahvalili Lipanjsko izdanje trudnice iz Zagreba koje ste nahvalili (Foto: Josip Moler/Cropix)

Rastezljivu suknju u bijeloj boji kombinirala je s nude topom i sakoom, a na nogama je imala bijele tenisice s predimenzioniranim potplatima, koji su i dalje pravi hit.

Čitateljicama se posebno svidjelo to što nije nosila široke odjevne komade i umjesto njih odabrala je izdanje koje slavi svu ljepotu trudničkog tijela. Potvrdile su to i s više od 1600 dijeljenja te 600 lajkova na Facebooku.

Zavirite u našu galeriju i razgledajte još zanimljivih lipanjskih street style izdanja.

Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 10 Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 10 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ljepotica iz Zagreba dokazala da "nepoželjna" ljetna haljina izgleda fantastično Crne haljine na zagrebačkoj špici Crne haljine na zagrebačkoj špici Crne haljine na zagrebačkoj špici +4 Crne haljine na zagrebačkoj špici

Ljepotica iz Zagreba u nespretnim natikačama korača poput manekenke na modnoj pisti Natikače s visokom potpeticom u street style izdanju s Londonskog tjedna mode Street style kombinacija s Milanskog tjedna mode Natikače s visokom potpeticom jedan su od modela obuće koji je podijelio žene +3 Ljepotica iz Zagreba u street style izdanju s efektnim natikačama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju