Traperice su neizostavan dio ženske garedrobe. Svestrane traperice danas nosimo u svim prigodama, od dnevnih pa sve do večernjih.

Galerija Traperice su neizostavan dio jesenske garderobe Zagrebačka street style izdanja u trapericama Zagrebačka street style izdanja u trapericama +17 Zagrebačka street style izdanja u trapericama

Radi se o odjevnom komadu koji vlada modnim svijetom. Rijetke su žene koje u svom ormaru nemaju barem jedne traperice. Dovoljno je samo kratko izići na gradske ulice kako biste se uvjerili da su traperice omiljene i Hrvaticama.

Zagrebačka street style izdanja u trapericama Zagrebačka street style izdanja u trapericama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Omiljeni traper nezaobilazan je dio modnih kombinacija i na popularnoj zagrebačkoj špici. Nose se razni modeli - od omiljenih skinny traperica preko trapezica i traperica širokih nogavica pa sve do, ove godine vrlo popularnih, cargo traperica.

Zagrebačka street style izdanja u trapericama Zagrebačka street style izdanja u trapericama (Foto: Josip Moler/Cropix)

U galeriji na početku teksta izdvojili smo 20 street style izdanja sa zagrebačkih ulica u kojima su zvijezde razni modeli traperica. Kombinacije iz centra Zagreba mogu vam poslužiti kao dobar izvor modne inspiracije u danima kada vam treba nova ideja kako kombinirati omiljeni traper.

Sezona kaputa: 15 baš dobrih modela sa zagrebačke špice koji su nas osvojili na prvu Počela je sezona kaputa Kaputi na zagrebačkoj špici Kaputi na zagrebačkoj špici +12 Kaputi na zagrebačkoj špici

Favoriti sezone? Već se sada vidi u koje su modele čizama Zagrepčanke zaljubljene Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Crne čizme ravnih potplata na zagrebačkoj špici +5 Kaubojke u zagrebačkom street style izdanju

O načinima kombiniranja bezvremenskoga trapera govorio je i stilist Marko Grubnić u jednoj od epizoda našeg videoserijala Dreskod. Njegove savjete pogledajte u nastavku.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju