Modno pravilo koje danas mnoge dame krše je to da je bijela boja rezervirana samo za topliji dio godine. Bijelo pletivno izgleda jednako predivno kao i lepršave bijele kombinacije, a dokaze za ovu tvrdnju redovito možemo pronaći i na hrvatskm ulicama.

Galerija Zagrebačko street style izdanje u bijeloj haljini i bež čizmama Zagrebačko street style izdanje u bijeloj haljini i bež čizmama Zagrebačko street style izdanje u bijeloj haljini i bež čizmama +2 Zagrebačko street style izdanje u bijeloj haljini i bež čizmama

Nedavno su tako fototografi u šetnji centrom Zagreba uslikali mladu damu u čije smo se izdanje zaljubili na prvi pogled.

Zagrebačko street style izdanje u bijeloj haljini i bež čizmama Zagrebačko street style izdanje u bijeloj haljini i bež čizmama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ona je zagrebačkom špicom prošetala u bijeloj midi haljini spuštenog lađa izreza, s efektnim preklopom. Elegantna haljina jednostavnog kroja ima prorez na stražnjoj strani, a dio je trenutne ponude brenda Bershka.

Haljina dolazi u veličinama od XS do L, a cijena je 29,99 eura.

Bershka, 29,99 eura Bershka, 29,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Mlada dana haljinu je uparila s bež čizmama od brušene kože s tankom visokom potpeticom. U ruci je nosila bijelu torbicu s kratkom ručkom, dok je izdanje upotpunila zlatnim komadima nakita i ručnim satom.

Zagrebačko street style izdanje u bijeloj haljini i bež čizmama Zagrebačko street style izdanje u bijeloj haljini i bež čizmama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Njezino izdanje dokazuje da uistinu ne moramo previše komplicirati sa slaganjem odjevnih kombinacija kako bismo izgledali elegantno i jednostavno - wow.

Čizme iz centra Zagreba za koje kažu da nisu za svačiji ukus izgledaju odlično uz minicu i tajice Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 1 Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 4 Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 3 +1 Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 2

Uz tenisice, čizme i gležnjače: 15 dugih haljina koje ćete nositi cijelu jesen i zimu Pull&Bear, 29,99 eura Stradivarius, 25,99 eura Massimo Dutti, 79,95 eura +12 H&M, 39,99 eura

Bijelim kombinacijama pozabavio se i hrvatski stilist i modni stručnjak Marko Grubnić u jednoj od epizoda videoserijala Dreskod koju možete pogledati u nastavku.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju