YSL Beauté donosi revolucionaran proizvod koji u sebi objedinjuje tekući ruž, sjajilo i balzam nekompromitirajući pri tome postojanost boje. Riječ je o Volupte Tint-in-oil, potpuno novi način uljepšavanja usana s teksturom nove generacije.

Volupté tint-in-oil kombinira njegujuća svojstva ulja s vedrim bojama koje se u potpunosti razvijaju u kontaktu sa usnicama. Uljna tekstura klizi poput tekućeg balončića, a usne su njegovane, povećane i zaštićene.

YSL Beauté dizajnirao je neprovidnu srebrastu ambalažu kako bi očuvao i zaštitio jedinstvenu formulu Volupté tint-in-oil. Poput blaga, opasana je sjajnim prstenom s logotipom 'Cassandre' – simbolom luksuza i stila i zaštitnim znakom branda. Dragocjena formula krije se u potpunoj tami, spremna da rasprši val plemenitih boja u jednom jednostavnom potezu.

Volupté tint-in-oil nevjerojatno je ugodan te usnama pruža njegujući efekt. Više je poput tekućeg balzama nego sjajila ili kremastog ruža

APLIKATOR ‘BOUCHE À BOUCHE’
Patentom zaštićen ‘bouche à bouche’ aplikator, ikona proizvoda Volupté, mek je poput poljupca. Zahvaljujući putenim linijama i mini spremniku, savršeno klizi po usnama, pružajući im optimalnu količinu Volupté tint-in-oil.

Miris manga kao osebujni potpis linije Volupté pobuđuje apetit, intenzivirajući užitak nanošenja i nošenja make-upa.

'Volupté tint-in-oil nevjerojatno je ugodan te usnama pruža njegujući efekt. Više je poput tekućeg balzama nego sjajila ili kremastog ruža. Stvara volumen i prekriva teksturu usana prekrasnim sjajem.

Budući da je potpuno prirodan, idealan je za osobe koje nisu sklone umjetnim bojama. Samo odaberite nijansu koja vam se sviđa i istaknite svoju osobnost!

Dok balzami, sjajila i kremasti ruževi obično postižu samo jedan efekt, Volupté tint-in-oil savršeno kombinira boje, sjaj i nevjerojatnu ugodu' objasnio je Lloyd Simmonds, kreativni make-up direktor YSL Beauté.

Senzualna mini kolekcija sadrži osam nijansi, a preporučena prodajna cijena je 239 kuna.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju