Mnogi vlasnici pasa doživjeli su da njihov ljubimac ne podnosi dobro odvajanje od vlasnika. Štoviše, psu to može biti vrlo neugodno i tjeskobno iskustvo, pogotovo kada vlasnika nema kod kuće cijeli dan.

Galerija Krevetić za pse koji smiruje ljubimca - 5 Krevetić za pse koji smiruje ljubimca - 3 Krevetić za pse koji smiruje ljubimca - 1 +1 Krevetić za pse koji smiruje ljubimca oponaša toplinu majčinog krzna

Za sve vlasnike pasa koji se susreću s ovim problemom ili jednostavno svom mezimcu žele priuštiti najudobniji krevetić vrhunske kvalitete, pronašli smo krevet koji smanjuje osjećaj tjeskobe te psu pruža osjećaj smirenosti i zaštićenosti.

Absolut Soothing Bed ocijenjen je kao jedan od najboljih kreveta za pse koji postoje na tržištu

Naime, ovaj krevet nazvan Absolut Soothing Bed izrađen je od luksuznog umjetnog krzna te dizajniran tako da oponaša ugodnost i toplinu majčinog krzna pružajući na taj način psu miran i ugodan san i osjećaj sigurnosti. Na dalje, krevet je ortopedski što znači da daje potporu glavi i vratu, dok mekana unutrašnjost umanjuje bol u zglobovima i mišićima.

Osim umjetnog krzna od materijala je u izradi korišten i izdržljivi najlon što ga čini posebno praktičnim. Dno kreveta otporno je na vodu i prljavštinu zbog čega će i pod na kojem se nalazi biti zaštićen od mogućeg nereda. Može se prati u perilici rublja i stavljati u sušilicu. Krevet je dostupan u šest veličina, od XS do XXL, te dolazi u dvije lijepe prirodne nijanse, pepeljastoj i sivo-smeđoj, te će se odlično uklopiti u svaki prostor.

Krevetić za pse koji smiruje ljubimca - 2 Krevetić za pse koji smiruje ljubimca oponaša toplinu majčinog krzna (Foto: www.absolutpet.com)

Vreća na napuhavanje u kojoj će se mokar pas brzinski osušiti - 3 Bez gnjavaže: Vreća na napuhavanje u kojoj će se mokar pas brzinski osušiti

Slika nije dostupna Baš su luckaste: Zašto mačke vole ležati u kutijama?

Absolut Soothing Bed ocijenjen je kao jedan od najboljih kreveta za pse koji postoje na tržištu, a u prilog tome idu i ocjene koje je dobio od prezadovoljnih kupaca. Na stranici Absolut Pet na kojoj se krevet može i kupiti, ovaj proizvod dobio je više od 1000 petica te ga opisuju riječima apsolutno savršenstvo, najbolji krevet ikada, nevjerojatno mekan i mazan, itd. Odlična je vijest i ta da je trenutno snižen 60 posto te se cijena sada kreće od 44.99 (XS veličina) do 124,99 (XXL veličina) američkih dolara (od 300 do 835 kuna).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju