UNICEF Hrvatska pokrenuo je akciju Djeca Ukrajine trebaju našu pomoć za prikupljanje donacija kojima će se osigurati nužno potrebna humanitarna pomoć te pomoći u zaštiti djece Ukrajine. Pomozimo svi zajedno onima koje rat najviše pogađa.

Sedam i pol milijuna djece u Ukrajini suočeno je s krizom koja predstavlja prijetnju za njihove živote. Vatra iz teškog oružja već je oštetila domove, vodovode i škole, a deseci tisuća obitelji su sada, usred zime, u opasnosti da budu raseljeni.

UNICEF je na terenu i pojačava napore da osigura kontinuiranu isporuku vode, medicinskih potrepština i ostalu nužnu humanitarnu pomoć te psihosocijalnu podršku za djecu. Nažalost, očekuje se da će potrebe samo rasti. Stoga nam je potrebna i Vaša pomoć kako bismo odgovorili na ovu tešku situaciju i pomogli djeci i njihovim obiteljima, poručuju na stranici UNICEF Hrvatska.

I vi svojom donacijom možete osigurati nužno potrebnu humanitarnu pomoć te pomoći u zaštiti djece Ukrajine.

Donirati možete na stranici UNICEF Hrvatska jednokratnom donacijom, mjesečnom donacijom, na UNICEF-ov broj računa ili skeniranjem 2D koda.

Slika nije dostupna Sada je na sigurnom: Dječak iz motela Plitvice razgovara s ocem koji je ostao u Ukrajini

Slika nije dostupna "Na uspjehe djece izbjeglica s kojima radim ponosna sam kao da su moja vlastita djeca"

Naša solidarnost i humanost pomoći će onima kojima je trenutno najteže, a i mala donacija dovoljna je da pokažemo veliko srce. U Hrvatsku su počele pristizati izbjeglice iz Ukrajine, među kojima i djeca, i svaki oblik pomoći za stanovnike zemlje pogođene ratom je dobrodošao.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju