Glumica Grace Kelly udajom za princa Rainiera III. postala je princeza od Monaka 1956. godine. Tijekom njihovog braka oni su postali roditelji troje djece – Caroline, princeze od Hanovera, Stephanie i Alberta II., princa od Monaka. No, zbog prerane smrti nikada nije upoznala djecu svoje djece. Pogotovo unuke, koje su jednako prekrasne kao što je i ona bila

1. Charlotte Casiraghi
Prekrasna Charlotte kćer je princeze Caroline i Stefana Casiraghija, talijanskog poduzetnika koji je preminuo kada je Charlotte imala samo četiri godine.

Charlotte se bavi konjičkim sportom, obožava modu te je se često proglašava jednom od najbolje odjevenih osoba. Danas ima 30 godina i trogodišnjeg sina Raphaela kojeg je dobila iz veze s komičarem Gadom Elmalehom.

2. Alexandra od Hanovera

Iako ih nikada nije upoznala Grace Kelly bi zasigurno u svakoj od svojih unuka mogla prepoznati dio sebe

Princeza Caroline devet godina nakon smrti Stefana Casiraghija udala se za Ernsta Augusta, princa od Hanovera. Nedugo zatim na svijet došla je princeza Alexandra.

Alexandra će ove godine postati punoljetna, a posljednih osam godina aktivno se bavi umjetničkim klizanjem. Tako je 2015. godine predstavljala Monako na Olimpijskom festivalu europske mladeži.

3. Pauline Ducruet
Lijepa Pauline kćer je princeze Stephanie i njenog tadašnjeg tjelohranitelja Daniela Ducrueta. Ona je je još jedna unuka od Grace Kelly koja se aktivno bavila sportom. Ovoga puta riječ je o skokovima u vodu, a Pauline je Monako predstavljala na mnogim juniorskim natjecanjima.

Ona danas ima 23 godine, velika je obožavateljica mode te je čak i završila studij modnog dizajna na prestižnom američkom koledžu Parsons School of Design.

4. Jazmin Grace Grimaldi
Ona je nezakonita kćer Alberta II. i Amerikanke Tamare Rotolo te zbog toga ne polaže prava na krunu. Princ Albert tek je 2006. godine javno potvrdio očinstvo jer je želio zaštiti njezin identitet dok ne bude odrasla, dok ga je Jazmin prvi put upoznala s 11 godina.

Iako nema kraljevskih prava, 25-godišnja Jazmin financijski je osigurana do kraja života. Rođena je i odrasla u Kaliforniji, a opisuje ju se kao "inteligentnu i dragu".

5. Camille Gottlieb
Camille je najmlađa kćer princeze Stephanie koju je dobila u vezi s tjelohraniteljem Jean Raymond Gottliebom. O njoj se ne zna previše jer je Stephanie željela svojoj djeci omogućiti što normalnije odrastanje.

Grace Kelly i princ Rainier III. roditelji su troje djece - princeze Caroline, Stephanie i princa Alberta II.

No, prošlo ljeto napunila je 18 godina što je proslavila s vrlo raskošnom večerom. Kako se njezini roditelji nikada nisu vjenčali, ona isto tako ne polaže prava na krunu. Bliska je s oba roditelja te pogotovo sa polusestrom Paulinom.

Najmlađa unuka Grace Kelly i princa Rainiera III. je dvogodišnja princeza Gabriella, kćer princa Alberta II. i njegove supruge Charlene. Zanimljivo je spomenuti da sveukupan broj unučadi ovog slavnog kraljevskog para je 11, a praunučadi 4.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte koja vas unuka najviše podsjeća na legendarnu Grace Kelly.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju