Glamurozni događaji, poput Filmskog festivala u Veneciji, gotovo uvijek iznjedre modno osviještene kreativce o čijim se kombinacijama priča danima.

  Galerija Leila Depina Haljine s Filmskog festivala u Veneciji Haljine s Filmskog festivala u Veneciji +15 Leila Depina u Veneciji na premijeri filma

I dok neki to čine besprijekornom elegancijom, drugi privlače poglede ekstravagantnim stilom odijevanja kojega će neki opisati pretjeranim, a drugi će ga lako svrstati u okvire mode – jer ona ipak ne poznaje granice.

Jedna od slavnih žena koja je definitivno privlačila poglede na 80. venecijanskom filmskom festivalu jest manekenka afričkog podrijetla Leila Depina koja se pojavila na premijeri američke akcijske komedije Hit Man.

Haljine s Filmskog festivala u Veneciji Leila Depina u Veneciji na premijeri filma "Hit Man" (Foto: Profimedia)

Leila je poznata po svom nekonvencionalnom načinu odijevanja kojim želi poručiti kako golišava izdanja ipak mogu biti ukusna ako se nose na ispravan način. To je pokazala najnovijim modnim odabirom koji se sastoji od doista upadljive haljine i pomno odabranih modnih dodataka.

Provokativna haljina zapravo je skup metalnih lanaca koji su otkrili gotovo svaki dio njezina tijela. Maksi haljina gotovo da uopće ne sadrži tkaninu, osim na bočnom dijelu gdje sramežljivo pokriva dio noge. Veže se u području vrata, seže skroz do poda i ukrašena je cirkonima.

Haljine s Filmskog festivala u Veneciji Leila Depina u Veneciji na premijeri filma "Hit Man" (Foto: Profimedia)

Ispod haljine mogle su se primijetiti gaćice u boji kože koje su suptilno sakrile intimne dijelove tijela. Leila je kovrčavu kosu samo raspustila, a kombinaciju je zaokružila jednostavnim zlatnim cipelama na petu te narukvicama u istoj boji.

Da je Leila jedna od poznatih žena čiji modni stil ima poruku, mogli smo vidjeti i na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, kad se pojavila u sličnom izdanju.

Haljine s Filmskog festivala u Veneciji Leila Depina na Filmskog Festivalu u Cannesu (Foto: Profimedia)

Tada je odjenula srebrnu haljinu s jednakim efektom, a ranije ovog mjeseca, na premijeru filma Holly stigla je bosa, također u haljini s efektom poderane tkanine.

Haljine s Filmskog festivala u Veneciji Leila Depina u Veneciji na premijeri filma "Holly" (Foto: Profimedia)

U galeriji na početku teksta možete pogledati još upečatljivih izdanja s 80. Filmskog festivala u Veneciji.

Haljine s Filmskog festivala u Veneciji Upečatljive haljine s Filmskog festivala u Veneciji (Foto: Profimedia)

Georgina Rodriguez u haljini koja podsjeća na kultno izdanje iz filma "Zgodna žena" Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez na crvenom tepihu u Veneciji Georgina je nosila haljinu modne kuće Vetements +5 Julia Roberts u flmu Zgodna žena

Ma, kakva Angelina! Tatjana Jurić i ljepotice iz regije u spektakularnom izdanju na crvenom tepihu u Veneciji Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri - 7 Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri +8 Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju