Jennifer Aniston predstavila je novog člana svoje četveronožne obitelji. Glumica je udomila preslatko štene i nazvala ga Lord Chesterfield.

Novog mezimca Jennifer Aniston pokazala je u videu kojeg je objavila na Instagramu. U videu vidimo Lorda Chesterfielda kako spava s kosti u ustima - premedeno!

Chesterfield, jesi li zaspao s kosti u ustima? Mislim da jesi, čuje se kako Jennifer tiho govori.

Snimku uspavanog slatkiša glumica je popratila tekstom:

Želim vam predstaviti najnovijeg člana naše pseće obitelji. Ovo je (jako umoran) Lord Chesterfield. Odmah je ukrao moje srce. Ogromno hvala The Wagmor Pet Hotel & Spa na nevjerojatnom poslu koji radite. Zahvalna sam što tako divno brinete o spašenim psima i što im pronalazite zauvijek domove.

Među brojnim komentarima oduševljenja, našao se i onaj glumice Lily Collins, zvijezde serije "Emily u Parizu" koja se, kao i mnogi, rastopila na prizor majušnog medenjaka.

Ne mogu se nositi s toliko slatkoće. Ime, poza, sve. Čestitam, napisala je Lily.

Jennifer Aniston već ima dva psa, mješanca šnaucera Clydea i bijelu ženku pitbulla Sophie. U srpnju 2019. morala se oprostiti od svoje ljubimice, njemačke ovčarke Dolly koja je s Jennifer bila još od vremena kad je glumica bila u braku s Justinom Therouxom.

Kao uspomenu na svog psa Normana koji je uginuo prije devet godina, Jennifer je s unutarnje strane desnog stopala napravila tetovažu njegovog imena.

Jennifer Aniston u asimetričnoj haljini grafičkog dezena - 6
Tetovaža na stopalu s imenom neprežaljenog ljubimca Normana (Foto: Getty Images)