Ako se topite na prizore vidri koje plutaju na vodi držeći se za šape, onda morate pogledati i čuti malu bebu vidru koja pokušava ući u vodu.

Odrasle vidre vrlo su brižne prema svojim mladuncima, a često ih se može vidjeti kako plivaju na leđima dok im na trbuhu leže mladunci. Oni se na taj način osjećaju zaštićeno i sigurno u majčinu zagrljaju.

Vidrama je obitelj jako bitna i često spavaju u grupama držeći se pritom za šape kako se nikada ne bi rastavile i izgubile. Ti preslatki, simpatični morski sisavci većinu vremena provode u vodi, a na obalu odlaze povremeno odmoriti se i spavati.

Tako se i jedna beba vidra našla na drvenom molu, gdje su je snimili žena i muškarac te ostali razdragani onime što su vidjeli.

Mala vidra bila je na leđima te se pokušavala okrenuti na trbuh, a kada je u tome uspjela, kratko se valjala po molu i čistila te zatim bojažljivo krenula prema vodi kako bi se vratila mami. Sve je to bilo praćeno njezinim neodoljivim bebastim glasanjem, a kada je skupila hrabrosti i bacila se u vodu, očito se prestrašila jer je glasanje postalo vrlo glasno.

Slika nije dostupna Može li slađe? Poslušajte medenog korgija kako neodoljivo zavija dok jede

No u vodi ju je dočekala mama. Ona je svoje mladunče brzo stavila na trbuh te ga brižno pomilovala šapom kako bi ga smirila i poručila mu da je sada na sigurnom. Ma, premedeno!

Mama i beba tada su otplivale ispod mola, a nama je ostala snimka od najslađe 63 sekunde.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju