Viola Davis plijenila je pažnju na crvenom tepihu 80. dodjele Zlatnih globusa, koja je održana u Beverly Hilton hotelu u Los Angelesu. Bila je nominirana u kategoriji najbolje glumice u dramskom ostvarenju za film "Žena kralj".

Galerija Viola Davis u haljini Jasona Wua na Zlatnim globusima 2023. - 1 Viola Davis u haljini Jasona Wua na Zlatnim globusima 2023. - 3 Viola Davis u haljini Jasona Wua na Zlatnim globusima 2023. - 2 +0 Vodene mrlje na porubu haljine

Viola Davis za tu je priliku odabrala upečatljivu kreaciju po mjeri u kraljevski plavoj boji s potpisom tajvansko-kanadskog dizajnera Jasona Wua.

Iako je haljina s dugim porubom 57-godišnjoj glumici pristajala kao salivena, ipak je izazvala manji gaf na crvenom tepihu koji se može dogoditi baš svakome.

Viola Davis u haljini Jasona Wua na Zlatnim globusima 2023. - 2 Viola Davis u haljini Jasona Wua na Zlatnim globusima (Foto: Afp)

Kako ovih dana u Los Angelesu često pada kiša, ulice su iznimno mokre. Kišilo je i sinoć prije svečane ceremonije dodjele Zlatnih globusa, što je ostavilo traga i na porubu haljine Viole Davis.

Da je haljina bila u besprijekornom stanju prije dolaska na crveni tepih, potvrdila je i stilistica Elizabeth Stewart, koja je na svojem Instagramu objavila fotografije izdanja holivudske glumice bez ijedne vodene mrlje.

No mrlje na haljini nisu pokvarile raspoloženje Violi Davis. Ponosno je pozirala sa suprugom na crvenom tepihu i uživala u pozornosti.

10 najljepših haljina na crvenom tepihu Zlatnih globusa Raskošne haljine plijenile su pažnju na crvenom tepihu Zlatnih Globusa Margot Robbie u Chanelu Michelle Williams u Gucciju +7 Ana de Armas u Louisu Vuittonu

10 najgorih modnih izdanja s 80. dodjele Zlatnih globusa Glumica Ana Gasteyer Voditeljica Naz Perez Glumica Britt Lower +10 Komičarka Megan Stalter

Haljina je bila toliko duga da je pokrila i cipele britanskog brenda Sole Bliss koje je Viola Davis nosila na Zlatne globuse. Izdanje je zaokružila s bijelom torbicom Kurta Geigera te s nekoliko komada nakita švicarskoga brenda Chopard. 

Viola Davis u haljini Jasona Wua na Zlatnim globusima 2023. - 4 Vodene mrlje na porubu haljine (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju