Prve dame moraju pomno paziti na svoj imidž, što podrazumijeva i brigu o primjerenom odijevanju i modnom stilu. Ležernost je do neke mjere dopuštena, a svojim dosadašnjim modnim odabirima Jill Biden pokazala je da više voli manje opterećen stil od stroge klasike i elegancije.

Jill Biden odjećom, kao i mnoge žene, voli istaknuti i svoju fantastičnu, ženstvenu figuru i to uvijek čini na suptilan način, no posljednje odjevno izdanje možda je ipak otkrilo malo previše za prvu damu.

Naime, Jill je nosila prelijepu smeđu haljinu s bijelim točkicama, klasičnog kroja s dugačkim rukavima, užeg gornjeg i lepršavog donjeg dijela. Nosila ju je uz odlične špagerice s puno petom u kombinaciji bijele i boje pijeska te s vezanjem oko gležnja. Smeđa torba, avijatičarske sunčane naočale u istom tonu i maska za lice u skladu s haljinom izvrsno su nadopunili stajling prve dame SAD-a.

Slika nije dostupna Jill Biden: Opake mokasinke kakve se druge prve dame možda ne bi usudile nositi

Sve se činilo besprijekornim, no prolazeći sa suprugom Joeom Bidenom travnjakom u blizini Bijele kuće, Jill je doživjela mali stilski gaf kada je zapuhao vjetar zbog kojeg se haljina priljubila uz njezino tijelo. Silueta Jill Biden u potpunosti se ocrtavala i tako je ova lijepa haljina dobila i predznak senzualnosti.

Slika nije dostupna Jill Biden: Mrežaste najlonke i štikle s romantičnim detaljem idealne za proljetne dane

To možda jest bilo malo nezgodno i previše za jednu prvu damu, ali ne može se poreći da 69-godišnja Jill ima fenomenalnu figuru koja je ovim gafom još više došla do izražaja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju