Započeo je Pariški tjedan pret-a-porter mode na kojem će brojne modne kuće prikazati svoje kolekcije za jesen/zimu 2019. godine.

Svoju kolekciju do sada je predstavila i modna kuća Saint Laurent, a njihove nove kreacije došla je pogledati i Salma Hayek. Suprug meksičke glumice Francois-Henri Pinault vlasnik je grupacije Kering, u čijem se vlasništvu nalazi Saint Laurent, ali i mnogi drugi modni brendovi, pa su Francois i Salma vjerni posjetitelji tjedana mode.

Francois i Salma uoči revije modne kuće Saint Laurent Francois i Salma uoči revije modne kuće Saint Laurent (Foto: Profimedia)

Glumica je nosila kombinaciju sastavljenu od Saint Laurentovih odjevnih komada i dodataka. Predivna 52-godišnjakinja bezbrižno je pozirala fotografima, prvo "solo", a zatim i u društvu supruga koji je nije upozorio na jedan mali modni kiks.

Balenciagine čizme - 6 Severina vs. Salma Hayek: Tko bolje nosi Balenciagine "hlačočizme"?
Salma Hayek Salma Hayek: Dokaz da su sva pravila o nošenju tenisica odavno pala u vodu

Naime, Salma je na reviju stigla s - otkopčanim šlicom. Glumica je umjesto uobičajenog modela s patentnim zatvaračem nosila trapezice na kopčanje, a izgleda da su joj gumbi otkazali poslušnost ili je jednostavno zaboravila do kraja zakopčati šlic.

Događa se i najboljima!

Glumica je na reviju došla s otkopčanim šlicom Glumica je na reviju došla s otkopčanim šlicom (Foto: Profimedia)

Ovaj mali modni kiks...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju