Dvije kreativne i maštovite prijateljice odlučile su svoj hobi pretvoriti u posao i došle na ideju otvaranja izložbenog prostora te šarenog kutka za druženje kojem su nadjenule ime Kredenca

Kredenca je zamišljena kao mjesto za ugodno druženje, ispijanje kavice te uživanje u ženskim razgovorima uz neizbježnu temu - šoping. A kako bi drugačije i moglo biti kad se cure nađu u opuštenoj atmosferi.

>> Pustite strasti Orijenta u svoj dom!

>> Za kreativne mame: Odjeća za bebe s vašim potpisom

No umjesto modnih krpica i novosti iz svijeta kozmetike u Kredenci ćemo uživati u biranju sitnica koje će obogatiti i ukrasiti životni prostor. Bilo da se radi o kući, stanu, poslovnom prostoru, balkonu ili vrtu tu će svatko pronaći komad za sebe.

Kredenca je prvi hrvatski izložbeni prostor za oslikani namještaj i razne predmete, a uskoro će svoja vrata otvoriti svim znatiželjnicima na zagrebačkom Trgu Petra Svačića 16.

'Izvorna ideja Kredence je napraviti nešto poput sajma antikviteta koji se nedjeljom održava na Britancu u Zagrebu, no u manjem prostoru pa samim time i puno prisnije', rekla nam je vlasnica i idejna začetnica vesele priče o Kredenci, Ornela Šare.

Ulazna vrata stana na Svačićevom trgu skrivaju svijet šarenila i starog namještaja kojem je udahnuta duša

U Kredenci će se održavati kreativne radionice, predstavljanje raznih projekata te postoji i mogućnost za održavanje manjih team buildinga.

Već dolaskom na ulazna vrata stana na Svačićevom trgu u Zagrebu jasno vam je kako ulazite u svijet šarenila i starog namještaja kojem je udahnuta duša. Sve je to rad remake dizajnerice Tee Jurković koja vas svojim kreativnim savjetima oduševljava u rubrici Uradi sama.

Tea je rad u marketingu ostavila zbog hobija koji je prerastao u posao i ormar po ormar, kredenc po kredenc zajedno s prijateljicom Ornelom ostvarila svoje želje.

A njih dvije znaju kako ostvariti vaše želje, bez obzira volite li jednostavne predmete na kojima prevladavaju nježne boje, jeste li radije za šarenilo ili ne znate što bi sa starom komodom s bakinog tavana. Cure imaju rješenje za sve i rade s osmijehom!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju