Koliko puta ste zamišljeno gledali u skupocjene čaše koje bi se tako savršeno uklopile u vaš kuhinjski ormarić? Ne očajavajte, unikatne ljepotice možete izraditi sami uz pomoć flomastera za staklo

Prije nego se bacite na ovaj kreativni posao morate odabrati čaše koje ćete oslikati. Ukoliko vas ono što imate doma ne zadovoljava dopušten vam je i mini šoping 'staklovina'.

>> Čaša za svaku priliku koja štedi prostor

Drugi korak je nabava flomastera, dajte si oduška i igrajte se bojama ili jednostavno odaberite onu koja vam ide najbolje uz ostalo posuđe ili boju vaše kuhinju.

Mi vam predlažemo jednostavne balone!

Flomasterom nacrtajte balončiće, svjetlija boja ide prva, a zatim odaberite neku tamniju. Ukoliko će vam se balončići preklapati, dobit ćete zanimljive nijanse na tim mjestima!

Igrajte se i uživajte!

Tea Jukić se profesionalno bavi oslikavanjem namještaja i interijera. Voditeljica je kreativnih radionica, a svojim znanjem pomoći će vam u stvaranju vlastitih kreacija ili vam dati inspiraciju i mali vjetar u leđa.

Izazov joj je od starog ormara ili komode napraviti pravo malo remek djelo pa ukoliko na svom tavanu ili u podrumu imate neki stari, zaboravljeni komad namještaja, dobro razmislite prije nego li se odlučite zauvijek ga se riješiti.

ukoliko vam se čini da pomoći nema ili se jednostavno ne usudite to učiniti sami, pišite joj na zadovoljna@novatv.hr i ona će uz vašu malu pomoć napraviti čudo!

Savjetuje: Tea Jukić, hobbychic.blogspot.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju