Vrijeme je da zaposlite svoje ruke i okušate se u stvaranju novih i prekrasnih stvari. Odaberite radionicu koja vam se najviše sviđa, pišite nam i uživajte u kreativnom stvaranju pod vodstvom naše remake dizajnerice Tee Jurković

Odaberite radionicu i pošaljite svoje podatke na zadovoljna@novatv.hr.

3D PROLJETNA SIMFONIJA NA OGLEDALU

Uživajte u ripremama za proljeće na radionici na kojoj ćete uz Teinu pomoć izraditi ogledalo dimenzija 30x30cm. Stencil, vrpce, konturne boje, ručno oslikane vitice, glitter i 3D decoupage udružuju svoje snage! Tko ne bi volio napraviti i ponijeti kući ovakvo romantično ogledalo?

Datum radionice: 19.ožujak, 11 do 14 sati

Radionicu vodi: Tea Jurković

Cijena radionice: 180.00 kn

CRACKLE PASTA - NOVA 2K AVANTURA

Prekrasne 2K pukotine u 1D i 3D obliku postižemo uz pomoć najnovijeg hita u hobby svijetu - paste za raspucavanje. Oba efekta radimo na lijepoj drvenoj kutijici, a koristimo i nove rižine papire te sjenčamo cijeli motiv novim antique pastama i akrilom te retardatorom.

Datum radionice: 26. ožujka, 11.30 do 14 sati

Radionicu vodi: Tea Jurković

Cijena radionice: 130.00 kn

DECOUPAGE NAKIT

Pripremamo se za proljetne šetnje gradom i radimo prve ovogodišnje ogrlice! Decoupage tehnika na velikim drvenim kuglama u kombinaciji sa finim EGG SHELL 2K medijem za dobivanje mini pukotina koje podsjećaju na finu paučinu. Odaberite boje i motive po vlastitoj želji i pohvalite se prijateljicama na slijedećoj kavici!

Datum radionice: 2. travanj, 11 do 14 sati

Radionicu vodi: Tea Jurković

Cijena radionice: 110.00 kn

ONE STROKE MARATON

Popularni cvjetići i listići, neumorno vježbanje profesionalnih poteza kistom kojima možete vrlo realistično nacrtati razne motive na svim podlogama. Završni projekt radimo na velikoj pisanici kako biste već ovog Uskrsa mogli gostima predstaviti svoje najljepše jaje.

Datum radionice: 9. travanj, 9 do 14 sati

Radionicu vodi: Tea Jurković

Cijena radionice: 280.00 kn

SLIKA U SLICI

Ne jedno, već dva platna ove će subote biti glavna tema radionice. Raznim tehnikama postižemo višedimenzionalne efekte i radimo prekrasnu 'sliku u slici' koja će svakako uljepšati bilo koji interijer.

Datum radionice: 16. travanj, 11 do 13.30 sati

Radionicu vodi: Tea Jurković

Cijena radionice: 130.00 kn

DUET RADIONICA (EASY PAINTING+EASY SCRAPBOOKING)

Evo odlične prilike za sve mame/bake da se podruže na zajedničkoj DUET radionici sa svojim klincima/unucima. Duet projekt: dijete tehnikom easy paintinga ukrašava i oslikava terracota kasicu-prasicu a mama/baka u isto vrijeme radi prekrasnu srapbook novčanicu koja ide u kompletu s kasicom. Odlična prilika za uživanje u dvoje, dvije prekrasne tehnike i divna uspomena koju nosite kući.

Datum radionice: 30. travnja, 9.30 do 11 sati

Radionicu vodi: Tea Jurković

Cijena radionice: 100.00 kn

RELJEFNE IKONE

Popularne ikone u novom ruhu! Sa raznim 'pasta' medijima ovoga puta ikone radimo u više dimenzija, patiniramo, šabloniziramo i koristimo bitumen na sasvim novi način (u kombinaciji sa wax i antique medijima).

Datum radionice: 30. travanj, 11.30 do 14 sati

Radionicu vodi: Tea Jurković

Cijena radionice: 130.00 kn

Sve radionice se održavaju u NB Hobby Art, Kustošijanska1 u Zagrebu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju