Svi koji do 31. kolovoza posjete jedinstveni Designer Outlet Croatia, blizu robne kuće IKEA u Zagrebu, moći će uživati u više od stotinu brandova po cijenama sniženima do 80 posto, u sklopu finalnog sezonskog sniženja.

 Kako bi pripreme za školu protekle u što veselijem raspoloženju, a školarci bili spremni za početak školske godine, Designer Outlet Croatia pripremio je posebne ponude „Back to school“ uz 70 % popusta do 09. rujna.

Sportski entuzijasti moći će tako na finalnom sezonskom sniženju pronaći sportsku odjeću poznatog branda Under Armour, jedine njihove trgovine u Hrvatskoj, smještene upravo u ovom jedinstvenom outletu. Dame istančanog stila odijevanja, svoj će ormar moći obnoviti uz posebne ponude, poput denim hlača i jakne Guessa ili Nine West ženskih cipela, dok će mušku publiku zacijelo oduševiti ponude blejzera, sakoa i košulja Barbolinija, Polo Ralph Laurena ili Galilea. Tako je, primjerice, za kupnju ženskih denim hlača i ženske jakne Guess moguće ostvariti gotovo 1.900 kuna uštede.

Pripreme za početak školske godine zahtijevaju i nove tenisice, ruksake i traperice, koje je po primamljivim cijenama moguće pronaći u trgovinama, kao što je Adidas, Under Armour, Esprit ili Five star Fashion.

Tijekom sljedećih mjesec dana očekuje se otvorenje trgovine obućom Ecco, otkačenog španjolskog branda Desigual te Pepe Jeansa, jednog od najpoznatijih urbanih brandova, što će dodatno unaprijediti raznoliku ponudu Designer Outleta Croatia s više od stotinu brandova.

Više o posebnim ponudama finalnog sezonskog sniženja možete pronaći na linku, dok je ponude povodom povratka u školu moguće istražiti na ovom linku.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju