Nina Badrić uvijek intrigira svojim modnim igrama. Oduševila je svoje obožavatelje i jednom od posljednjih izdanja na svojem profilu na Instagramu.

Galerija Zara, cvjetna bluza i hlače - 1 Zara, cvjetna bluza i hlače - 3 +0 Zara bluza, 299,90 kn

Hrvatska pjevačica pohvalila se novom kraćom frizurom i crvenkastom bojom kose, ali i zgodnim kompletom iz nove kolekcije Zare.

Da se i ja napokon dočepam farbanja i šišanja, napisala je uz fotografiju koja je u vrlo kratkom roku prikupila brojne pozitivne komentare.

Za odlazak kod frizera Nina je odabrala razigranu cvjetnu bluzu dugih rukava i hlače istoga uzorka. S obzirom na to da je riječ o širokom i lepršavom modelu hlača napravljenom od stopostotnog pamuka, u njemu se žena osjeća kao da nema ništa na sebi, pa je izvrstan za ljetno vrijeme.

Cvjetnu kombinaciju u kontrastnim crvenim i plavim nijansama sparila je s jednostavnim sandalama ravnih potplata, crvenom torbicom te sa sunčanim naočalama predimenzioniranih ružičastih stakala. Najljepši modni dodatak, pak, bio je njezin tajanstveni osmijeh.

Pogledajte i koji će biti najveći trend s haljinama ove jeseni:

Haljine koje će "svi" nositi ove jeseni i na hrvatskim ulicama Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom - 1 Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom - 5 +7 Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom - 2

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju