Na već tradicionalnoj Story utrci u štiklama pobijedila je Đurđica Skelić, druga je Kristina Grkić, treća Valentina Levar, a najveći su interes tijekom dobrotvorne aukcije izazvale štikle Bojane Gregorić Vejzović

  Glavni zagrebački trg ove je subote poskakivao od kuckanja potpetica pedeset sretnica koje su izabrane da se natječu za glavnu nagradu od 10.000 kuna.

I ove godine natjecateljice su pokazale zavidnu vještinu trčanja na potpetici minimalne visine 8 centimetara te su priuštile posjetiteljima i prolaznicima odličnu zabavu.

Voditeljica programa, Renata Sopek natjecateljicama i natjecateljima prvo je održala nezaboravno zagrijavanje na glavnom zagrebačkom Trgu, te je i muška i ženska utrka prošla u zabavnom tonu.

Najspretnija i najbrža bila je Đurđica Skelić osvojivši tako 10.000 kuna. Đurđica je izjavila kako je jako sretna na osvojenoj nagradi, a trebat će dobro mora razmisliti na kako ga najbolje potrošiti.

Drugoplasirana Kristina Grkić osvojila je 3.000 kuna vrijedan poklon bon u popularnoj zlatarni Zaks, dok je trećeplasiranoa Valentini Levar, osvojila poklon bon od 2.000 kuna kojeg će dobitnica iskoristiti u frizerskom studiu Marcela, omiljenom salonu mnogih naših pjevačica i manekenki.

Ovoga puta glavni show su ipak preuzeli nekolicina hrabrih muškaraca koji su trčanjem u potpeticama napravili pravi spektakl povodom 6. godine održavanja utrke na štiklama.
Pobjednik utrke bio je Ivan Bogdanić.

Kao i svake godine, i ova štikla imala je humanitarni karakter pa su tako mnoge najveće zvijezde donirale svoje štikle kako bi na taj način pomogle Centru za autizam.

Među štiklama poznatih tako su se našle Severinine štikle, štikle Jelene Rozge, Indire Levak, Aleksandre Dojčinović, Bojane Gregorić, Sandre Perković i Branke Krstulović. Najveće oduševljenje izazvale su štikle Bojane Gregorić Vejzović koje su postigle najvišu cijenu od petstotinjak kuna. Donacije na samoj utrci je preuzelaravnateljica Centra za autizam, gospođa Žarka Klopotan.

Prisutne je zabavljala popularna Indira koja je svojom pozitivnom energijom zarazila sve prisutne, te se tako Story utrka na štiklama pretvorila u predivan zabavni program čiji se nastavak sljedeće godine već s nestrpljenjem očekuje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju