Zabavljaju li se plavuše uistinu bolje, pitanje je na koje se još uvijek traži odgovor, ali ono što znamo jest da je plava kosa trend koji ne prolazi i kao i uvijek - plava boja kose bit će poželjan i čest izbor i u 2019. godini.

Galerija Gisele svjetlijim pramenovima uokviruje lice Balayage ostaje u trendu i u 2019. godini Kylie Jenner ledeno plavu boju +4 Amanda Seyfried i njezina pšenično plava kosa

Plava kosa daleko je od prolaznog ljetnog izgleda, a dobra plava boja nosi se i zimi. I dok su plavuše vječne, trendovi koji se tiču nijansi i tehnika dolaze i odlaze.

U 2019. godini u trendu će biti tehnike i boje koje je lako održavati. U nastavku pogledajte dominantne trendove za 2019. godinu.

1. TOPLE NIJANSE

Frizerka Marie Uva kaže da se njezini klijenti okreću toplijim nijansama koje idu uz sve tonove kože. Većina žena, prema riječima ove frizerke, traži nijansu koju voli i Gigi Hadid jer se radi o savršenoj ravnoteži tonova koji su istovremeno živi i mekani.

Žene vole tople nijanske koje nosi Gigi Hadid Žene vole tople nijanske koje nosi Gigi Hadid (Foto: Getty Images)

2. "OKVIR" ZA LICE

Kod ove frizure svjetliji pramenovi nalaze se uz lice i uokviruju ga te odvajaju od ostatka kose. Na ovaj jednostavni način možete podignuti svoju frizuru a da se ne morate već nakon tjedan dana brinuti za izrast.

3. BALAYAGE

Balayage, čini se, ne ide nigdje ni u 2019. godini - samo će način na koji se radi proći mali remont. Naime, odlikovat će ga manje dramatični konstrasti i prirodniji, kao suncem okupani završeci.

4. "LEDENA" PLAVA BOJA

I ova boja sačuvat će svoju poziciju u 2019. godini, ali začinjena dozom blijedo ružičaste ili boje lavande.

5. "PŠENIČNO" PLAVA

Ako ste plavuša ili to tek planirate postati, nećete pogriješiti ni ako se odlučite za tople, glamurozne i neutralne nijanse poput boje pšenice.

6. VIDLJIVI KORIJEN

I u 2019. godini moderan će biti korijen tamniji od ostatka kose koji kosi daje privid dubine i gustoće. Ovaj izgled posebno je privlačan ženama koje vole ombre.

7. BOJA MEDA

Medene plavuše dio su trendova za 2019. godinu, a ovaj vrlo prilagodljivi trend kreće se od toplih, bogatih, zlatnih tonova, do nešto neutralnijih bež nijansi. Ljepota je medenih tonova u tome što se slažu sa svim bojama tena i očiju. Kako slavne žene nose trendove za 2019. godinu, pogledajte u galeriji.

Pogledajte i 10 slavnih dama kojima ne biste pogodili prirodnu boju kose i frizuru.

Rosie Huntington-Whitely i njezina kosa boje meda Rosie Huntington-Whitely i njezina kosa boje meda (Foto: Getty Images)

Inspirirajte se i hit-frizurama za kratku i poludugu kosu.

Izbor koji će mnogi odobriti: Hit-frizure za kratku i poludugu kosu Jenna Dewan Scarlett Johansson Lucy Hale +9 Emilia Clarke

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju