Bez obzira na vrijeme i priliku, topla obuća u kojoj se hoda kao po oblacima najbolji je modni dodatak u hladnim zimskim danima.

  Galerija Ara ženska gležnjača Pri potrazi kvalitetne zimske cipele koja će vas čuvati od hladnoće birajte prirodne materijale Zimski uvjeti zahtijevaju kvalitetan potplat koji vam u svakom trenutku mora osigurati da s obje noge čvrsto stojite na zemlji +5 igi&CO ženska čizma

Iako je zima već naveliko pokazala svoje zube, pravo je vrijeme da se naoružate od glave do pete toplom odjećom i obućom s kojima možete prkositi svim vremenskim uvjetima. Ako igrate na sigurno i tražite obuću koju jednako lako možete kombinirati uz sve komade zimske garderobe, gležnjače su najbolji izbor i s njima je nemoguće pogriješiti. Izgledaju odlično uz haljine i hlače, ali i uz jaknu ili elegantni kaput.

Od smeđih i crnih gležnjača, čizama na ravnu ili punu petu ili pak klasičnih cipela na petu, u raznolikoj Rodeinoj ponudi nije teško pronaći par za sebe, veći je problem odoljeti im i odabrati samo jedan.

Osim atraktivnog izgleda, pri potrazi kvalitetne zimske cipele koja će vas čuvati od hladnoće i u čijoj ćete udobnosti uživati, birajte prirodne materijale uz koje će vam stopalo ''disati''. Za bogatu ponudu obuće i ove se sezone pobrinula Rodea s istaknutim brendovima obuće u čiju je izradu utkano puno promišljanja i truda za osjećaj hodanja kao po oblacima.

Gabor ženska gležnjača Gabor ženska gležnjača Foto: Rodea

Za sve one dame koje će uz eleganciju odabrati statement komad s kojim će se lako isticati u masi, uz kožnate Wonders gležnjače s crnim gumenim potplatom jednostavno nema greške. Zbog svoje jednostavnosti lako ih je kombinirati, a nude vam i šansu da se dodatno poigrate kaputom ili jaknom u jarkim bojama, zbog čega nema šanse da se ne istaknete na gradskim ulicama.

Zimski uvjeti zahtijevaju kvalitetan potplat koji vam sa svojom protukliznom zaštitom u svakom trenutku mora osigurati da s obje noge čvrsto stojite na zemlji. U Rodeinoj bogatoj ponudi obuće nalaze se cipele od gorotex vodootpornog materijala uz koji se ne morate brinuti zbog kiše, poledice, snijega ili bljuzge.

Za sve ljubiteljice visokih kožnatih čizama tu su Gabor gležnjače na vezanje s debljim gumenim potplatom koje vrijedi imati u ormaru. Jednostavne, a efektne gležnjače koje će vas pratiti u svakom koraku kombinirati možete uz kožnate hlače, elegantnu košulju ili pletenu haljinu, koja je ove sezone poseban hit. Ako ste uvijek u žurbi i u svakom trenutku želite biti spremni uhvatiti život objeručke, onda su visoke Igi&CO gležnjače sa zatvaračem kao stvorene za vas i čekaju da u njih uskočite bez razmišljanja.

Zimski uvjeti zahtijevaju kvalitetan potplat koji vam u svakom trenutku mora osigurati da s obje noge čvrsto stojite na zemlji Zimski uvjeti zahtijevaju kvalitetan potplat koji vam u svakom trenutku mora osigurati da s obje noge čvrsto stojite na zemlji Foto: Rodea

U Rodeinim trgovinama, koje se nalaze na najboljim gradskim lokacijama zbog kojih su vam uvijek nadohvat ruke, u ponudi se nalaze vrhunski brendovi među kojima su AS98, Pikolinos, Jungla i Mjus. Za njihovu su kvalitetnu izradu zaslužne tvornice obuće koje dulje od 50 godina brinu o svojim kupcima stvarajući kvalitetnu obuću u koju vrijedi uložiti.

U novoj, zimskoj kolekciji, pronaći možete i druge modele kožnatih čizama u kojima ćete s guštom provoditi hladne zimske dane i iskoristiti najbolje od svakog trenutka. Odlučite li isprobati modele u Rodeinim trgovinama, dočekat će vas stručno i educirano osoblje koje će vam pomoći pri odabiru i ponuditi vam cipelu koja najbolje pristaje vašem stopalu i karakteru, uz uvažavanje i vaše najmanje želje. Možete biti sigurni kako će u šopingu uživati i vaš partner jer u Rodeinoj je ponudi i urbana, kožnata obuća za muškarce.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rodea po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju