Prostori u kojem odlazimo na kavu i druženje danas su postali puno više od običnog kafića, bila je to misao vodilja Leggiero tima koji je prije nekoliko dana otvorio novu lokaciju na zagrebačkom Jarunu. Mjesta su to u kojima se posebna pažnja danas posvećuju interijeru i njihovom uređenju, jer gosti se uvijek vraćaju tamo gdje se opuštaju i gdje im je ugodno

Osim uživanja jedinstvenoj organskoj kavi, u Leggiero opuštenom prostoru možete uživati u svježe cijeđenim sokovima i mixovima, raznim smoothie ili proteinskim shakovima. Dan je najbolje započeti uz svježe pečene kroasane ili toast, dok se tijekom dana zasladite uz vrhunske slastice.

Jedino u Leggiero možete uživati u organskoj ¡Tierra! intenso, espressu jakog okusa i intenzivnog mirisa te ugodne čokoladne note.

Leggiero je tako postao omiljeno mjesto druženja, a domaćoj atmosferi svakako doprinosi i moderni dizajn kojega potpisuje studio Arhitektri.

Projektni zadatak je bio napraviti prostor koji će postati prepoznatljiv brend u kojem se neće osjetiti trendovski trenutak, nego opuštenost i uređenje interijera koji stvara osjećaj 'kao kod kuće'.

Osnovna zamisao uređenja je bila dominantan šank u travertinu, vječnih boja zidova smeđe, sive i beige s tamno sivim akcentima i snažan prepoznatljiv valoviti strop.

Zid u samom prostoru služi kao svojevrsna dekoracija bilo od drvenih i mdf letvica s biljkama, patchwork zidova od tkanine ili drveta ili crtanje po zidovima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju