Šarm vaga svoj će vrhunac doživjeti 27. lipnja, a tada će poželjeti koketirati s mnogim ljudima. Neka vaše opcije budu otvorene prije nego što se dogovorite s prvom osobom s kojom kliknete.

Primijetit ćete da u moru ima mnogo riba i da možete itekako birati. Ako ste sami, očekujte promjene oko 13 srpnja, kada su Venera i Mars u strasnom sukobu, 21. srpnja kada se Venera premješta u djevicu, te 16. kolovoza.

Vrijeme je da se prepustite. Prošle su godine mnoge vage iscrpno razmišljale o tome kako strukturirati svoj život, no ljubavni život i nije bio naročito uzbudljiv i strastven. Ovog se ljeta sve mijenja, bilo da je riječ o dugim vezama ili tek nešto kraćim odnosima koji bi mogli prerasti u nešto više.

No imat će opcija više nego ikada i shvatit će da je smijeh vrlo važna komponenta svakog odnosa. Ako ih druga osoba ne zna ili ne može nasmijati, okrenut će se jer sada točno znaju što žele, a što ne.

Oni u dugim vezama mogli bi napraviti korak dalje pa se useliti sa svojim partnerom/icom u vlastitu nekretninu, ali i ponovno podgrijati uspavane strasti među plahtama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju