Valentina Walme oduševila nas je svojim plesom, voluminoznom kosom, lijepo oblikovanim mišićima, ali prije svega radnom etikom. Uz ples je odrasla, a što je sve naučila koračajući kroz život plesnim koracima, otkrila nam je u članku.

Galerija Valentina Walme Valentina Walme kao Severirina plesna pratnja Valentina Walme +1 Valentina Walme i brat

1. POVJERENJE

Od malih nogu bavim se plesom i drago mi je da su me roditelji upisali baš na sportski ples, gdje je povjerenje između dvije osobe iznimno važno, kako za dobar odnos tako i za dobar ples. Bitno mi je da mogu računati na svog partnera i da smo tim. Rekla bih da je povjerenje ključ kako bi se dalje sve skupa gradilo.

2. SAMOPOUZDANJE

Kako sam počela plesati sa šest godina, ne mogu reći da sam imala puno samopouzdanja, zapravo sam uvijek bila sramežljiva i povučena, no zbog plesa se to sve promijenilo. Odrastala sam uz ples koji me naučio puno toga o životu općenito. Iznimno mi je drago da sam se kroz ples oslobodila i počela više vjerovati u sebe, razvijala se kroz plesne pokrete i jačala karakter. Svakako sam osoba kakva jesam zbog plesa.

Dr.sc. Ivana Nola Savjetuje Dr.Nola: Inovativna tehnologija depilacije koja rješava problem uraslih dlačica

3. ORGANIZACIJA

Smatram se jako organiziranom osobom. Za mene je organizacija jedna od najbitnijih stavki, volim se dobro pripremiti i uvijek imam sve što mi treba. Znali su na natjecanjima reći da sam ja ta koja uvijek ima rezervne cipele, zna raspored na pamet, ima dodatne haljine, sprejeve te sve što je potrebno za taj dan. Organizacija mi daje osjećaj spremnosti, a kada sam spremna, mogu sve.

Zato sam sretna što imam Philips Lumeu Prestige. Riječ je o IPL uređaju za ukljanjanje dlačica koji je uvijek tu uz mene i daje mi dodatno samopouzdanje i povjerenje. Uz Lumeu znam da su mi noge uvijek glatke i spremne na pokret u svakom trenutku. Kao što sam rekla, ključ mog uspjeha je organizacija, a organizacija je uz Lumeu najlakši i najbezbolniji posao. Uz aplikaciju Lumea vodila sam računa da prvih nekoliko tretmana radim s razmakom od dva tjedna kako bi vidjela željene rezultate, a nakon tog perioda na dlačice sam u potpunosti zaboravila. Ne mogu opisati osjećaj olakšanja koju mi Lumea pruža.

Isprobali smo Philips Lumea Prestige uređaj za depilaciju Isprobali smo uređaj kojim sami možemo riješiti 92 posto dlačica u tri tretmana

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju