Na predstavljanje nove sezone Zadovoljna akademije koju već treću godinu zaredom provodi portal Zadovoljna.hr došla je i Valentina Walme.

Galerija Valentina Walme Valentina Walme s mentoricama iz showa Valentina Walme, Ela Vuković, Viktorija Rađa, Gabriela Pilić i Paula Jeričević +3 Zara, 299 kuna

Plesačica koja je u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama" mentorirala novinara emisije IN magazin Davora Garića, za ležernu i toplu večer u zagrebačkoj La Grmi odabrala je model haljine koji je najpopularniji upravo u ljetnim mjesecima.

Lijepa Valentina nosila je bijelu "slip" haljinu s visokim prorezom koju je kombinirala sa sandalama i torbicom ukrašenima životinjskim uzorkom.

Proslava nove sezone Zadovoljna akademije Zadovoljna akademija: Predstavljena treća sezona projekta koji pomaže ženama mijenjati živote

Viktorija Rađa Viktorija Rađa: Haljina koju ljepotica nosi poput supermodela

Ovaj model haljine naziv je dobio po engleskom izrazu za kombine (eng. slip). Sličnost s tim odjevnim komadom koji se inače nosi ispod odjeće očituje se u tankim naramenicama i izradi od materijala sa satenskim finišem. 

Valentina Walme s mentoricama iz showa Valentina s kolegicama i mentoricama iz showa "Ples sa zvijezdama", Elom Vuković i Paulom Jeričević (Foto: Dorijan Kljun)

Tijekom hladnijih mjeseci rijetko ćemo je vidjeti u odjevnim kombinacijama zato što je izrazito tanka, ali hrabre trendseterice ponekad je i po zimi sakriju ispod bundi. Međutim, "slip" haljina renesansu doživljava svako ljeto kada postaje nezaobilazan adut za večernja druženja.

Ako ste i vi u potrazi za njom, u galeriji razgledajte nekoliko modela u raznim bojama koje smo izdvojili za vas iz ponude online trgovina.

Zara, 299 kuna Zara, 299 kuna (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju