Zadovoljna akademija, projekt portala Zadovoljna.hr, ulazi u svoju treću sezonu. Tim povodom u predivnom ambijentu objekta La Grma, smještenog u zaštićenom području park-šume Grmošćica, okupile su se i neke od polaznica prvih dviju generacija akademije.

Galerija

Pridružile su im se i brojne poznate osobe koje su došle podržati ideju cjeloživotnog obrazovanja koju promiče Zadovoljna akademija, a među njima je bila i Viktorija Rađa.

Nikad nije kasno. Cjeloživotno obrazovanje, usavršavanje samog sebe u ovom ili onom području, što god ti leži - to je najljepša stvar koju možeš za sebe napraviti, kazala je Viktorija.

Valentina Walme, Ela Vuković, Viktorija Rađa, Gabriela Pilić i Paula Jeričević
Valentina Walme, Ela Vuković, Viktorija Rađa, Gabriela Pilić i Paula Jeričević (Foto: Dorijan Kljun)

Talentirana ljepotica iz prve ruke zna koliko je divno posvetiti se nečemu što vas ispunjava i čini zadovoljnima - nema koga nije oduševila svojim sjajnim nastupima u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama".

Ja toliko uživam, nemate pojma. Kao da sam se ponovno rodila. Obožavam plesati i stvarno uživam, ispričala je nedavno.

Gdje god se pojavi, Viktorija plijeni pažnju i svojim modnim odabirom. Tako je i na događanje u La Grmi stigla u sjajnoj odjevnoj kombinaciji.

Nosila je haljinu francuske dizajnerice Isabel Marant, čije su kreacije posljednjih godina vrlo popularne i tražene među ljubiteljicama mode.

Viktorija Rađa
Viktorija Rađa (Foto: Dorijan Kljun)

Asimetrična haljina midi kroja s dugačkim naboranim rukavima i malo povišenim ovratnikom nosi naziv "Carley". Izrađena je od svile i na leđima ima patentni zatvarač. S obzirom na to da tijekom ljeta često preferiramo šareniju odjeću i svijetle boje, kombinacija ružičaste i bijele spojene u efektnom uzorku čini ovu haljinu idealnim sezonskim odjevnim komadom.

Viktorija u haljini Isabel Marant
Viktorija u haljini Isabel Marant (Foto: Dorijan Kljun)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju