S obzirom na to da često dobiva komplimente na račun svojih prekrasno oblikovanih i glatkih nogu, pitali smo Valentinu da s nama podijelili svoje tajne. Kao što pretpostavljate, većinu duguje plesu, ali ima Tina još kojeg asa u rukavu.

Galerija Valentina Walme Phililips Lumea IPL uređaj Phililips Lumea IPL uređaj +2 Valentina Walme

1. NAJBOLJI PLESNI KORACI ZA OBLIKOVANJE NOGU

Kod plesa je odlično to što u isto vrijeme smanjuje obujam bedara i jača noge. Najbolji plesni pokret za oblikovanje listova je bilo koji pokret koji je na prstima. Dakle, čim se dignemo na prste, listovi rade.

Plesanje u štiklama ili plesnim cipelama oblikuje noge i drugačije se stopalo kreće. Također, noga i mišići rade drugačije nego u tenisicama. Preporučila bih ženama da što više hodaju i plešu u povišenom.

2. GLATKA I MEKA KOŽA

Svi me uvijek pitaju kako mi je koža tako glatka i meka. Ja bih rekla da je moje tajno oružje IPL uređaj Philips Lumea. Koristila sam ga cijelu zimu i mogu vam reći da sam sad cijelo ljeto mirna što se tiče neželjenih dlačica. Meni je to kao plesačici iznimno bitno zbog kostima, čestih nastupa i proba. Stvarno mi je jako drago da ga imam, tako da sam za nastup tip-top.

Budući da mi je raspored dosta gust i stvarno nemam puno vremena, jako sam sretna što Philips Lumeu mogu koristiti u svom domu, brzo, jednostavno i efikasno.

Phililips Lumea IPL uređaj Phililips Lumea IPL uređaj Foto: Sandro Sklepić

3. TRIKOVI ZA VIZUALNO DUGE NOGE

Uvijek se trudim držati uspravno i nikad ne sjednem skroz u kuk, da sam opuštena, nego se uvijek trudim imati lijepo držanje i to mi automatski vizualno izduži nogu. To je isto tako dobar trik za fotografiju.

Još jedan as u rukavu nama plesačima jesu kostimi, odnosno bodiji, ali i odjeća poput hlača visokog struka, tako da nam još više vizualno izduži noge.

  Valentina Walme Valentina Walme: Tri stvari koje sam stekla zahvaljujući plesu

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju