Ako još uvijek niste isplanirali svoj idealni valentinovski spoj, a želite nešto istovremeno i romatično i drugačije, što kažete na trenutke s voljenom osobom provedene u zraku?

Žičara Sljeme mogla bi biti pravo odredište za vas i vašeg partnera ako želite isprobati nešto novo i drugačije, a opet tako romantično i začinjeno uživanjem u pogledu na grad Zagreb iz zračne perspektive.

ZET-ova bajka za Valentinovo omogućit će parovima jedinstvenu priliku svoju ljubav proslaviti u zraku, a nude se tri paketa, ovisno o tome koliko dugo želite da vaš zajednički boravak na Medvednici potraje.

Odmah po dolasku na žičaru u sklopu Paketa 1 parove će dočekati pjenušac. Takva romantična vožnja uz piće nudi se po cijeni od 32 eura.

Ako se osim šampanjcem želite počastiti i večerom, u Paketu 2 za 80 eura možete u svoj ljubavni spoj uključiti i ručak za dvije osobe u restoranu Tomislavov dom.

Paket 3 podrazumijeva i noćenje, nakon pjenušca i romantične vožnje, smjestit ćete se u hotelu Tomislavov dom, a u ponudi je Standard soba uz večeru i doručak, a košta 135 eura.

Paket 1 u prodaji je na blagajnama žičare, dok ćete za Pakete 2 i 3 trebati rezervirati i provjeriti smještajne kapacitete restorana i hotela pozivom na broj telefona 01/3651-669 ili slanjem e-poruke na marketing@zet.hr.

Ovu šarmantnu vožnju u gondoli koja bi mogla postati jedna od vaših originalnih zajedničkih uspomena možete iskusiti od danas pa sve do petka, 16. veljače, a za sve dodatne informacije posjetite službenu stranicu ZET-a.

Tako ih je lijepo čuti: Rečenice koje našim čitateljicama znače i više od "volim te" Kako reći \'volim te\' bez korištenja te dvije riječi - 4 Kako reći \'volim te\' bez korištenja te dvije riječi - 7 Kako reći \'volim te\' bez korištenja te dvije riječi - 8 +6 Kako reći \'volim te\' bez korištenja te dvije riječi - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju