Priča s personaliziranim otiračima krenula je kada je grafička dizajnerica Valentina Kopijar, vlasnica brenda Valtis stuff, u dućanu vidjela obični prazni otirač te ga je odlučila urediti po svojoj želji. Njezine otirače od tada krase duhoviti, zgodni natpisi koji oduševljavaju kupce.

 

Valentina svojim vještim rukama i kreativnošću izrađuje i druge personalizirane predmete poput šalica, okvira s lampicama s ilustracijama koje su u potpunosti prilagođene klijentima, od boje kose, majice, teksta, personalizirane deke, plakate sa zvijezdama za poseban dan poput rođenja djeteta, mape gradova s najvažnijom lokacijom, različite privjeske, okvire s posvetama...

Mogla bih do sutra nabrajati što sve imamo u ponudi, ukratko rečeno sve što se može personalizirati i sve što klijent poželi, mi napravimo. Trenutno najpopularniji proizvodi su posteri sa zvijezdama i otirači te okviri s lampicama s podatcima djeteta (ime, dan i sat rođenja te težina i duljina), kaže Valentina Kopijar čiji su roditelji imali tiskaru te je cijeli život u grafičkoj industriji. Svoje ime spojila je s poslom kojim se počela baviti nakon srednje Grafičke škole.

Ime brenda bilo je jednostavno za izabrati pošto se zovem Valentina, otkriva vlasnica brenda Valtis stuff. Kada je otvorila firmu prvo se bavila sa stvarima više fokusiranim za poslovne korisnike, poput posjetnica, prospekata, reklama, pečata i sveg ostalog što se da napraviti u tiskari.

Tu i tamo bi me tražili personalizirane poklone kao šalice i majice. Pa je od tuda došla ideja da stvorim novi brend, personalizirane proizvode po želji kupaca. Pošto imam svoju tiskaru i jako puno različitih strojeva, sve proizvode i poklone radim sama, naravno tu uvijek uskoče i roditelji koji su mi jako velika podrška, govori Valentina. Personalizirane otirače krenula je raditi prošle godine kada je u dućanu vidjela obični prazni otirač i odlučila ga "urediti" po svojoj želji. Valentina je otirače počela ukrašavati raznim natpisima, po željama kupaca koji znaju biti vrlo kreativni.

Jedan od popularnijih natpisa među kupcima je 'Nadamo se da se ponijeli... ' neki predmet, u većini slučajeva je to ili džin ili pivo. Traže se i natpisi tipa 'Nema me doma', 'Pomalo' ili stihovi pjesama. Jedan koji je meni favorit je 'Svakog gosta 3 dana dosta' i, naravno, natpisi dobrodošlice, otkriva. Osim otirača za domove izrađuje i one za poslovne korisnike s njihovim logotipovima. Za većinu Valentininih proizvoda cijene su između 100 i 200 kuna.

Svaki kompliment, pohvala, svaka fotografija koju nam kupci pošalju znače nam jako puno zbog toga što nam daje još više motivacije i želje da usrećimo svakoga kupca i napravimo odličan proizvod. Jedan kompliment mi je ostao u pamćenju i iznimno mi je drag, slike tete u vrtiću s našim proizvodom, drvo uspomene kao oproštajni poklon od djece uz poruku 'plače od sreće', kaže nam vlasnica brenda Valtis stuff.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju