Vanja Modrić je sa suprugom Lukom bila jedna od slavnih uzvanica na španjolskom vjenčanju godine – onome između nogometaša Sergija Ramosa i njegove drage Pilar Rubio koja je zablistala u tradicionalnoj vjenčanici s dugim šlepom.

Galerija Vanja Bosnić Vanja Bosnić Diorova torbica +2 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia)

Iako to čak nekada nije ni izričito naglašeno, uzvanice na vjenčanjima znaju da svoje odjevne kombinacije moraju prigoditi prilici. Baš zato zabranjeno je nošenje bijelih haljina, ali i modela u jarkim bojama koje skreću pažnju s mladenke.

Vanja Modrić je slijedila ova pravila te odabrala odmjereno i eleganatno izdanje. Točnije, odabrala je dugu bež haljinu sa cvjetnim uzorkom, a ženstvenu siluetu je naglasila crnim remenom slavne francuske kuće Christian Dior.

Haljinu je sparila s bež torbicom istoga brenda, a izdanje zaokružila zlatnim sandalama otvorenih prstiju i s malom potpeticom te s nešto decentnog nakita.

Vanja Bosnić Elegantno izdanje Vanje Bosnić i njezinog supruga (Foto: Profimedia.hr)

Dan nakon svadbe pohvale za izdanje pršte za svih strana, a komplimente za izgled dobila je Izabel Kovačić koja je za vjenčanje slavnog nogometaša Real Madrida odabrala plavu lepršavu kreaciju od tila Ivana Alduka.

Kritičare je, pak, iznenadila britanska dizajnerica Victoria Beckham koja se nije držala svadbenog dress koda. Ne samo da je odjenula bijelu haljinu sa suptilnim uzorkom, već se odlučila i za štikle u neonski ružičastoj boji zbog kojih je privlačila mnoge poglede.

Kako su izgledala slavne uzvanice na španjolskom vjenčanju godine, provjerite u našoj fotogaleriiji.

Pogledajte i:

Vanja Modrić: Elegantno izdanje koje bi odobrila i Coco Chanel Kostim od tvida, Chanel haute couture, jesen/zima 2013. godine +0 Kostimi od tvida zaštitini su znak Chanelovih kolekcija

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju