Ivana Vrdoljak Vanna uvijek privlači poglede svojim odjevnim kombinacijama. Tako je bilo i sinoć na koncertu kojeg je održala u Beogradu.

Galerija Vanna preferira upečatljive odjevne komade za scenu Vanna na koncertu u Beogradu u eNVy room haljini - 3 Vanna na koncertu u Beogradu u eNVy room haljini - 1 +1 Vanna na koncertu u Beogradu u eNVy room haljini - 2

Ivana Vrdoljak Vanna je nastupila u klubu Bitef Art Cafeu u Beogradu u sklopu turneje „30 godina Puna memorija“ te oduševila svojim pjesmama, vokalnim sposobnostima, ali i modnim odabirom.

Hrvatska pjevačica za ovu je priliku odabrala svjetlucavu mini haljinu s naglašenim ramenima, dugim rukavima i asimetričnim porubom ukrašenu volanima koja je istaknula njezinu ženstvenu figuru.

Vanna na koncertu u Beogradu u eNVy room haljini - 3 Vanna na koncertu u Beogradu u eNVy room haljini - 3 (Foto: Milan Maricic/ATAImages/Pixsell)

Riječ je o upečatljivoj kreaciji hrvatskog brenda eNVy room koju je Vanna već nosila ove godine – i to na svojem zagrebačkom koncertu u Areni.

Vanna: Sandale s vrtoglavom potpeticom koje izgledaju mrak uz minice i traperice Ivana Vrdoljak Vanna Vanna kao i broje dame voli nositi sandale u boji kože koje vizualno produžuje noge Ivana Vrdoljak Vanna na Danima piva u Karlovcu +3 Ralph Laure, Gisella sandale, 1320 kn

Vanna: Mini haljina koju žene obožavaju nositi na plaži preko kupaćih kostima Vanna uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Pull&Bear mini haljina, 159,90 kn Asos mini haljina, 292 kn +1 Shein haljina, 52 kn

Tada je haljinu sparila s crvenim cipelama s blok potpeticom i monumentalnom platformom, dok se ovoga puta odlučila za crne čizme visokih sara. Izdanje je zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita.

Vanna u haljini eNVy rooma u Areni u svibnju 2022. godine Vanna u haljini eNVy rooma u Areni u svibnju 2022. godine (Foto: Bruno Fantulin/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju