Bijele haljine napravljene od lepršavih materijala savršeni su izbor za ljeto – one ne privlače sunce, u njima nije vruće, a mogu se kombinirati na različite načine.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna često privlači pažnju svojim modnim izborima Ba&sh, haljina Kiana, 209 eura Haljina Kiana, Ba&sh +0 Haljina Kiana, Ba&sh

Bijela mini haljina napravljena od prozračnog materijala bit će sjajan izbor za odlazak na plažu, na kavicu s prijateljicama, ali i večernji izlazak.

Čari bijele haljine ne može odoljeti niti Ivana Vrdoljak Vanna. Hrvatska pjevačica koja na svojim društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne igre, na Instagramu je nedavno pokazala kako ona nosi ovaj svevremenski ljetni komad.

Na fotografijama pozira u mini haljini Kiana pariškog brenda Ba&sh iza kojeg stoje dvije prijateljice - Barbara Boccara & Sharon Krief. Kaže se kako je lako prepoznati haljinu ovoga brenda po sreći žena koja ga nosi.

Nasmiješena Vanna odabrala je sada već rasprodani model mini haljine širokog kroja od pamučnog krepa koji je toliko lagan da žene zaboravljaju da je imaju na sebi. Haljina ima V izrez, kratke rukave i izvezene decentne detalje u plavoj i zelenoj boji.

Ba&sh, haljina Kiana, 209 eura Ba&sh, haljina Kiana, 206 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Hrvatska pjevačica haljinu je sparila s crnim sandalama ukrašene srebrnim kopčama i s robusnim potplatima, a cijelo izdanje zaokružila s nekoliko zanimljivih komada nakita.

U nastavku teksta pogledajte zašto su bijeli komadi tako popularni u ljetno doba i kako ih kombinirati u videokolumni Marka Grubnića po imenu Dreskod.

 

Obožavane sandale Ivane Vrdoljak Vanne s potpeticom od 12 centimetara za nastup nakon Sinjske alke Ivana Vrdoljak Vanna uvijek privlači poglede svojim modnim kombinacijama Jimmy Choo sandale, Heloise 120 mm, 775 eura - 3 Jimmy Choo sandale, Heloise 120 mm, 775 eura - 2 +0 Jimmy Choo sandale, Heloise 120 mm, 775 eura - 1

Vanna: Sandale s platformom i vrtoglavom petom u boji koja dodatno izdužuje noge Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna nosi sandale s platformom modne kuće See by Chloe Ivana Vrdoljak Vanna nosi sandale s platformom modne kuće See by Chloe +7 H&M, 46 eura



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju