Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna na svojim društvenim mrežama često dijeli svoje odjevne kombinacije i tako inspirira žene da se i one same upuste u zanimljive modne igre. Njezin istančani modni stil ne može proći nezamijećeno, a jednu je takvu kombinaciju i ovoga puta podijelila na svom profilu na Instagramu.

Galerija Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama +3 Buffalo, (Zalando), 103,85 eura

Vanna je pozirala u ugodnom ambijentu, s osmijehom od uha do uha, a pratitelji na društvenim mrežama mahom su hvalili njezin modni izbor. 

Pjevačica je odjenula crnu midi haljinu premium brenda AllSaints koju krase detalji od čipke, odlično ukomponirani u području rukava i na samim rubovima. Strukirana haljina s uzorkom Vanni stoji kao salivena, ali zvijezda njezine najnovije kombinacije ipak su moćne visoke čizme u upečaljivoj crvenoj boji.

Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama All Saints, 276 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Vatrenu boju tijekom blagdana posebno volimo unositi u modne kombinacije. Odjevni komadi u ovoj boji uvijek trebaju biti u prvom planu, a Vanna je visoke kožnate čizme odlično iskombinirala s jednostavnom crnom haljinom.

Crna haljina univerzalni je komad koji odlično paše u raznim prilikama, a u nastavku možete pogledati koje je još odjevne komade stilist Marko Grubnić istaknuo kao must have u ženskom ormaru. 

Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama (Foto: Instagram@Vanna)

Čizme na preklop? O da, hit su, a to dokazuje i ovih sedam izdanja iz Zagreba Kim Kardashian 2012. u Shark Lock čizmama Kim Kardashian u Shark Lock čizmama Shark Lock čizme u street style izdanjima s tjedana mode +10 Shark Lock čizme modne kuće Givenchy opet su hit

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju