Ivana Vrdoljak Vanna nedavno je razveselila svoje obožavatelje informacijom kako je snimila nekoliko novih pjesama, a dala je naslutiti da to znači da je u pripremi i album. Uskoro će izbaciti i novi singl, za koji je snimila spot.

Galerija Amanda Seyfried u kratkom odijelu sa šljokicama Amber Valletta u kratkom odijelu sa šljokicama Emily Hampshire u kratkom odijelu sa šljokicama +1 Vanna na 30. dodjeli Porina

Sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografije i video sa snimanja spota, u kojima se vidi njezin sjajni stajling.

Doslovno sjajan. Naime, Vanna je zablistala u kratkom crnom odijelu sa šljokicama sastavljenom od hlačica i elegantnog blejzera.

U pitanju je blejzer koji je 28. travnja nosila na jubilarnoj 30. dodjeli glazbene nagrade Porin. Tada ga je kombinirala s dugačkim crnim hlačama klasičnog kroja, a za spot ih je spojila sa šljokičastim kratkim hlačicama.

Kratka odijela vrlo su popularna posljednjih godina i često ih viđamo u izdanjima inozemnih zvijezda na raznim događanjima. Naravno, za glamuroznije prigode slavne dame rado biraju odjevne komade sa šljokicama, pa smo tako imali priliku vidjeti i razne varijante šljokičastih kratkih odijela poput ovog kakvo je nosila Vanna.

Amanda Seyfried u kratkom odijelu sa šljokicama Amanda Seyfried u kratkom odijelu sa šljokicama (Foto: Profimedia)

Amber Valletta u kratkom odijelu sa šljokicama Amber Valletta u kratkom odijelu sa šljokicama (Foto: Profimedia)

Svoje izdanje nadopunila je šeširom poznatog hrvatskog brenda Kobali te crvenim cipelama Christiana Louboutina. Možemo samo zaključiti kako je u toj kombinaciji i naša glazbena diva spremna za crveni tepih.

Boja, kroj, detalji... Vanna u hlačama koje imaju sve što želimo od hlača u proljeće i ljeto Vanna Vanna u plisiranim hlačama s ombre efektom Vanna je nosila hlače brenda Marc Cain +2 Hlače brenda Marc Cain

Prije 25 godina: Vanna se udala u neformalnom izdanju, ali odjevena u pravi klasik Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine Ivana Vrdoljak Vanna udala se u crnoj kombinaciji Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine +3 Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju