Na dan povijesne utakmice Hrvatske i Brazila kojom su Vatreni izborili prolazak u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva Ivana Vrdoljak Vanna nastupila je u Sarajevu. Unatoč poslovnim obvezama pjevačica je uspjela pratiti utakmicu, a na svojem Instagramu podijelila je video u kojem u mini haljini i visokim čizmama pleše uz pjesmu "Samba de Janeiro".

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna Zara, 799,90 kn Hogl (Rodea), 3179 KN +5 H&M, 529 kn

Ivana Vrdoljak Vanna zabavila se uz ritmove brazilskog plesa sambe i legendarnu pjesmu "Samba de Janeiro" njemačke grupe Bellini objavljenu 1997. godine. Ta pjesma postala je simbol Brazila, a zanimljivo je i da je svirala nakon svakog postignutog gola na Europskom nogometnom prvenstvu 2008., čiji su domaćini bili Austrija i Švicarska.

I Vanna je ovu kultnu pjesmu smatrala savršenom za glazbenu podlogu u videosnimci na kojoj pleše odjevena u mini haljinu ukrašenu dugim resama i čizmama do koljena.

Moj pokušaj sambe. Da, bili smo veseli i imali smo najbolji razlog - utakmicu naših Vatrenih s Brazilom gledali smo na puno maštovitih načina (hvala svima na razumijevanju), pa iako nas je pratilo dosta pehova na putovanju - sve smo ih doživjeli kao dobar znak, napisala je Ivana Vrdoljak Vanna na Instagramu. Pobjedu Hrvatske nad Brazilom dočekala je u Sarajevu, u kojem je nastupala u Bosanskom kulturnom centru.

Vanna: Sjajna jakna za zimu u kojoj je nemoguće ostati neprimijećen Ivana Vrdoljak Vanna uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima Marc Cain pernata jakna iz Hidden Nature kolekcije Marc Cain midi haljina sa šumskim motivima iz Hidden Nature kolekcije +0 Marc Cain kombinacija iz Hidden Nature kolekcije

Vanna Vanna: Obožavane čizme koje najbolje dolaze do izražaja u kombinaciji s mini haljinom

U slavljeničko raspoloženje sjajno se uklopio i Vannin vatreni stajling sačinjen od male crne haljine koja je u potpunosti prekrivena dugačkim, tankim resama, a lijepa pjevačica kombinirala ju je uz atraktivan model visokih čizmi na špic i s visokom potpeticom u nijansi između vrlo svijetlo sive i prljavo bijele.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju