Oni su prezgodni, mišićavi, zdravi, seksi i imaju veeeeelika srca. Australijski vatrogasci svake godine snimaju kalendar na kojem se pojavljuju u razgolićenom izdanju, a sav prihod od prodaje kalendara odlazi u humanitarne svrhe za djecu s opeklinama. Predstavljamo vam muškarčine u čije bismo se ruke dale istog trena

Australijski vatrogasci već 22 godine snimaju kalendar u humanitarne svrhe, a sav prihod od prodaje odlazi za pomoć djeci s opeklinama. U kalendaru ove se zdrave muškarčine pojavljuju bez majice i pokazuju svoja vruća, hipnotizirajuća torza i očaravajuću snagu zbog koje su, vjerujemo, sto posto učinkoviti u svakoj intervenciji.

>> Prizori za pamćenje: 7 Osječana o kojima priča cijela Hrvatska

Od prodaje kalendara dosad je skupljeno stotine tisuća dolara, a dio novca uložen je i u razvijanje učinkovitijih i manje bolnih metoda liječenja djece s opeklinama.

>> Kršni torzo iz Duge Rese: Prizor koji je toplinski val doveo do vrhunca

Vrući dečki velikih srca snimili su i kalendar za 2016. godinu, a djelić uzavrele atmosfere sa snimanja donosi video na kraju teksta.
 

 

A little Monday morning memory from last years photo shoot.... Hello Kurt!! Have a great week everyone!

Posted by Firefighters Calendar Australia on 25. listopad 2015
 

We want to say a HUGE thank you to our Facebook Friends, we reached 50,000 friends yesterday, thank you to everyone for your support!! Have a brilliant Thursday!!

Posted by Firefighters Calendar Australia on 21. listopad 2015
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju